"VEČE BORENJA" U HUMANITARNE SVRHE! Promocija borilačkih veština u Loznici, a cilj je pomoći onima kojima je to najpotrebnije!
Foto: Loznica/ T. Ilić

lep povod

"VEČE BORENJA" U HUMANITARNE SVRHE! Promocija borilačkih veština u Loznici, a cilj je pomoći onima kojima je to najpotrebnije!

Ostali sportovi -

Lozničko udruženje ’’Humanolovci’’ organizuje u nedelju prvo revijalno veče borilačkih sportova i veština ”Veče borenja” čime nastavlja akciju prikupljanja novca za nabavku medicinskih aparata koji će biti korišćeni za dijagnostiku i lečenje dece.

Najavljeno je učešće borilačkih klubova iz Loznice i gostiju iz drugih mesta, a posetiocima će moći da vide na delu kako izgleda realni aikido, taekvondo, aikibudo, aikido, džiju-džicu, karate, ueči rju karate, ninđicu, boks i MMA.

”Veče borenja” počeće u šest sati predveče, a gledaoci će moći da podrže ovu humanitarnu akciju kupovinom majica, ulaz je besplatan. Oni koji žele da pomognu fondu za nabavku potrebnih medicinskih aparata to mogu učiniti i pomoću kju-ar koda ili uplatom na račun udruženja 205-525981-44, kod NLB Komercijalne banke.

‘’Veče borenja’’ ’’Humanolovci’’ organizuju u saradnji sa Klubom realnog aikida Gimnazion i uz podršku Grada Loznice, Kancelarije za mlade i UFK ”Lagator’.

Kurir sport / T. Ilić

BONUS VIDEO:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track