TREBA IMATI HRABROSTI DA BI UŠAO U RING SA MAJKOM TAJSONOM: Jutjuber šeta jednu od najlepših žena, ali mu to neće pomoći
Foto: Printskrin/Instagram

zanimljivo

TREBA IMATI HRABROSTI DA BI UŠAO U RING SA MAJKOM TAJSONOM: Jutjuber šeta jednu od najlepših žena, ali mu to neće pomoći

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih boksera svih vremena u apsolutnoj kategoriji Majk Tajson ući će ponovo u ring i ukrstiti rukavice sa 30 godina mlađim Džejkom Polom.

Majk Tajson
foto: Printskrin/Instagram

Meč je zakazan za 20. jul u gradu Arlingtonu, u saveznoj američkoj državi Teksas. Događaj će biti prenosen globalno na Netfliksu. Biće to borba između šampiona u boksu Majka Tajsona koji je ostvario 50 pobeda u karijeri i popularnog jutjubera i boksera Džejka Pola, koga prati 5,3 miliona ljudi.

Majk Tajson (57) zbog toga što kuburi sa novcem prisiljen je na ovakve mečeve. Jedan od poslednjih mečeva u njegovoj profi karijeri bio je protiv Kevina Mekbrajda, od koga je izgubio 2005. godine u Vašingtonu. Bio je to veoma zanimljiv meč, Tajson se bolje kotirao kod sudija, ali je u sedmoj rundi rekao da odustaje i Irac je pobedio ni kriv, ni dužan.

Kevin Mekbrajd
foto: Printskrin/Instagram

Upravo je Kevin Mekbrajd dao savet Džejku Polu (27).

On smatra da je potrebna izuzetna hrabrost ući u ring sa nekadašnjim apsolutnim svetskim prvakom u teškoj kategoriji.

- Drži je**ne ruke gore! Ne znaš šta će Tajson da uradi. On je zastrašujući čovjek. Bio borac ili jutjuber, potrebna su velika m**a da uđeš sa Tajsonom u ring. Čak i u njegovim pedesetima. Tajson nije šala - rekao je Mekbrajd u razgovoru za "Instant Kasino" i dodao:

Džejk Pol, Majk Tajson
foto: Printskrin/Instagram

- Majk ide tamo da bi pobedio, a Pol će morati da bude u najboljoj formi kako bi preživeo.

Džejk Pol pored toga što je aktivan na Jutjubu, odlično zarađuje i od boksa, pa je u ringu prošle godine zaradio 38 miliona dolara.

Juta Lerdam
foto: Printskrin/Instagram

Od 3. aprila 2023. godine, Džejk Pol je u vezi sa holandskom brzom klizačicomJutom Lerdam. Njih dvoje su se upoznali preko instagrama i uživaju u ljubavi.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track