UROŠ BREGAR OSTAJE SELEKTOR SRBIJE: Novi četvorogodišnji mandat za Slovenca
Foto: Rukometni savez Srbije

Produžetak saradnje

UROŠ BREGAR OSTAJE SELEKTOR SRBIJE: Novi četvorogodišnji mandat za Slovenca

Ostali sportovi -

Na današnjoj sednici Upravnog odbora, Rukometni savez Srbije jednoglasno je izglasao poverenje selektoru ženske seniorske selekcije Srbije Urošu Bregaru.

Dosadašnji trener najboljih srpskih rukometašica potpisaće novi, četvrtorogodišnji ugovor, te će i na predstojećem Evropskom prvenstvu predvoditi Srbiju sa klupe.

Posle uspešnih kvalifikacija i plasmana na šampionat Evrope, predsednica RSS obrazložila je obostranu želju za nastavkom saradnje, a članovi Upravnog odbora usaglasili su se i dali svoju podršku za novi mandat.

“Zaista smatram da selektor Bregar i njegov stručni štab zaslužuju podršku da nastave da sprovode započeti proces rasta i napretka ženske seniorske selekcije Srbije. Zadovoljna sam kako su devojke igrale, naročito u ovom drugom delu kvalifikacija i smatram da je Bregar trenutno najbolje moguće rešenje pod trenutnim okolnostima. Kontinuitet nije nešto na šta smo navikli javnost, ali želimo to da promenimo i da stanemo iza selektora i pružimo mu podršku još jednim mandatom. Verujemo u njihov rad i napredak je kod igračica toliko evidentan da smatram da je to najbolji pravac kojim dalje treba da idemo”, poručila je Milena Delić.

Kurir sport

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track