SPEKTAKL U REŽIJI VEČITIH RIVALA: Crvena zvezda i Partizan igraju MAJSTORICU za titulu! Delije najavile dolazak na utakmicu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

finale

SPEKTAKL U REŽIJI VEČITIH RIVALA: Crvena zvezda i Partizan igraju MAJSTORICU za titulu! Delije najavile dolazak na utakmicu!

Ostali sportovi -

Odbojkaši Crvene zvezde i Partizana večeras od 19.00 časova u dvorani na Banjici igraju petu utakmicu, koja će odlučiti novog prvaka Srbije.

Odbojkaši Crvene zvezde, Odbojkaši Partizana
foto: Starsport/David Damjanović

Odbojkaši Crvene zvezde silovito su započeli finalnu seriju i prilično lako poveli sa 2:0. Međutim, posle toga je došlo do opuštanja, što je veoma iskusni tim Partizana iskoristio i vratio se u život, samim tim i u bornu za titulu.

Navijači Crvene zvezde shvatili su koliko je važna današnja utakmica, pa su najavili dolazak u velikom broju na utakmicu. To će biti velika podrška za odbojkaše crveno-belih koji na titulu čekaju od 2016. godine, kada su u finalu posle 3:2 u seriji pobedili novosadsku Vojvodinu.

Partizan, kojeg sa klupe predvodi Bojan Janić, bivši odbojkaš Crvene zvezde, brani titulu. Trener crveno-belih je Ivica Jevtić. Obojica se nalaze u stručnom štabu reprezentacije Srbije i oslonac su u radu selektoru Igoru Kolakoviću.

Dušan Nikolić
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Navijači Crvene zvezde se uzdaju u najboljeg mladog srpskog korektora i reprezentativca Dušana Nikolića, dok simpatizeri Partizana velike nade polažu u njegovog kolegu, znatno iskusnijeg Miliju Mrdaka.

Kurir sport

00:33

delije napravile šou sa bakljama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track