KREĆE BORBA ZA MEDALJU: Odbojkašice Srbije počinju pripreme za Ligu nacija
Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

biće gusto

KREĆE BORBA ZA MEDALJU: Odbojkašice Srbije počinju pripreme za Ligu nacija

Ostali sportovi -

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije počeće u nedelju pripreme za ovogodišnje izdanje Lige nacija, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Kako se navodi, zbog obaveza u klubovima, reprezentativke će u Beograd dolaziti u etapama, od nedelje, 28. aprila do četvrtka, 2. maja.

Đovani Gvideti
foto: OSSRB

Selektor Đovani Gvideti će u Beograd doputovati u petak, 3. maja, zbog obaveza u klubu, a očekuje se da se 11 odbojkašica Jedinstva i TENT-a priključe pripremama u nedelju, 5. maja. Ana Bjelica i Hena Kurtagić će, u zavisnosti od obaveza u klubu, doći na pripreme na osnovu dogovora sa selektorom Italijanom.

odbojkašice Srbije, odbojkašice
foto: EPA/OLIVIER HOSLET

Prve sedmice će se na pripremama pojaviti Slađana Mirković, Rada Perović, Vanja Bukilić, Tara Taubner, Jovana Zelenović, Aleksandra Jegdić, Stefana Pakić, Maša Kirov, Sara Lozo, Bojana Milenković, Katarina Lazović, Aleksandra Uzelac, Vanja Ivanović i Simona Mateska.

Takmičenje po grupama u ovogodišnjem izdanju Lige nacija odigraće od 14. maja do 16. juna. Finalni turnir Lige nacija na programu je od 20. do 23. juna u Bangkoku.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:20

HUMANITARNI TURNIR NA MAGLIĆU: Odbojka na pesku za Stefana! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track