ŠOK - DIREKTOR U CRVENOJ ZVEZDI SUSPENDOVAN NA GODINU DANA! Brutalne kazne za crveno-bele: Preti im i oduzimanje bodova!
Foto: Printscreen

ŠOK - DIREKTOR U CRVENOJ ZVEZDI SUSPENDOVAN NA GODINU DANA! Brutalne kazne za crveno-bele: Preti im i oduzimanje bodova!

Ostali sportovi -

Izrečene su žestoke kazne zbog incidenta koji se dogodio na utakmici plej-aut grupe Supre rukometne lige Srbije između Dubočice i Crvene zvezde.

Trener crveno-belih Nedeljko Matić će biti suspendovan 15 dana, klub je kažnjen sa 350.000 dinara, a najgore je prošao sportski direktor Crvene zvezde Ognjen Kajganić. On je suspendovan na godinu dana i zabranjen mu je rad u rukometu u tom periodu.

Takođe su kažnjeni rukometaši Crvene zvezde Miloš Bujišić i Dušan Andrejević koji će pauzirati jedan meč, ali taj meč su već odradili jer u petak u Šumicama nisu igrali protiv Radničkog iz Kragujevca u porazu 30:29.

Crvena zvezda ima pravo na žalbu u roku od osam dana. Sam meč još uvek nije registovan, ali sve ide ka tome da Dubočica dobije meč za zelenim stolom službenim rezultatom 10:0 za Leskovčane. Videćemo da li će Crvena zvezda takođe ostati bez bodova.

Meč je prekinut u 45. minutu kod vođstva Dubočice 25:22. Posle oštrog faula nad pivotom gostiju Andrejevićem. Prvo je došlo do koškanja na terenu, pa i na klupi. Potom je klupa Zvezde ušla u sukob sa publikom, pa su napustili teren. Nakon toga je Crvena zvezda izdala saopštenje i žalila se na suđenje i kriterijum koji je mogao po njihovom mišljenju da dovede do ozbiljnih povreda rukometaša.

Kurir sport/J.M./Mondo

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track