SLAVNI ŠAMPION DOŽIVEO NAJVEĆU TRAGEDIJU: Nganuu preminuo sin! Imao je samo 15 meseci (FOTO)
Foto: AP/Yazeed Aldhawaihi

SLAVNI ŠAMPION DOŽIVEO NAJVEĆU TRAGEDIJU: Nganuu preminuo sin! Imao je samo 15 meseci (FOTO)

Ostali sportovi -

Frensis Nganu, čuveni UFC borac, doživeo je veliku porodičnu tragediju, pošto je u ponedeljak objavio da mu je preminuo sin.

U trenutku smrti, Nganuov sin je imao samo 15 meseci.

"Prerano da ode, ali ga ipak nema. Moj mali dečak, moj drug, moj partner Kobi je bio pun života i radosti. Sada leži bez života. Vikao sam njegovo ime iznova i iznova, ali on se ne odaziva. Bio sam najbolji pored njega i sada nemam pojma ko sam. Život je tako nepravedan da nas udara tamo gde ga najviše boli. Kako se nosiš sa takvim stvarima? Kako možeš da živiš sa tim? Molim vas pomozite mi ako imate ideju jer stvarno ne znam šta da radim i kako da se nosim sa ovim", napisao je Nganu uz sliku i emotikon slomljenog srca.

Uzrok smrti i dalje nije poznat, a iz porodice su u međuvremenu poručili da mole da se poštuje privatnost.

Nganu je postao poznat kao šampion u teškoj kategoriji u UFC-u, ali je nedavno prešao na boks. Izgubio je svoju debitantsku borbu protiv Tajsona Fjurija, u meču koji je bio neizvesniji nego što se očekivalo, a zatim je izgubio od Entonija Džošue u svom drugom profesionalnom bokserskom meču 8. marta. Kao kikbokser ima jednu pobedu, dok u MMA borbama ima 17 trijumfa u 20 mečeva.

Mnogo poruka podrške stiglo je na adresu Nganua, koji sigurno prolazi kroz najteže trenutke u životu.

Kurir.rs/Nova

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track