LOZNICA U FINALU PLEJ-OFA PRVE FUTSAL LIGE SRBIJE: Lenon i Rosić srušili Vinter sport
Foto: T. Ilić

brane titulu

LOZNICA U FINALU PLEJ-OFA PRVE FUTSAL LIGE SRBIJE: Lenon i Rosić srušili Vinter sport

Ostali sportovi -

Igrači KMF Loznica imaće priliku da odbrane titulu šampion pošto su sa 3:1 pobedili niški Vinter sport u svom ‘’Lagatoru’’, u majstorici polufinala plej-ofa Prve futsal lige Srbije. Posle poraza kod kuće (3:4) i pobede u Nišu (2:1) odluka o tome ko će na megdan KMF FON Banjica u borbi za titulu šampiona pala je u Loznici, koja sada ima priliku da treći put zaredom uzme titulu i drugi put duplu krunu jer su zeleno-beli već osvojili Kup Srbije.

Lozničani nisu ništa hteli da prepuste slučaju pa su ozbiljno krenuli od prvog sudijskog zvižduka i već u prvom minutu Đorđe Rosić obradovao je domaće navijače i doveo Loznicu u vođstvo. Igralo se borbeno, nisu se ni gosti dali, ali je Loznica delovala odlučnije. Dva puta su zeleno-beli pogađali stative, a u nekoliko navrata je golman gostiju Petar Nikolić odlično intervenisao i sačuvao mrežu. Kada se činilo da će u prvom delu utakmice biti viđen samo jedan gol na scenu je u samom finišu ponovo stupio loznički ‘’Bitls’’, Džon Lenon. Najpre je Brazilac u 19, a onda posle nekih 60 sekundi ponovo, u 20 minutu, bio precizan i na odmor se otišlo sa prednošću Loznice od tri gola razlike.

1 / 6 Foto: T. Ilić

U nastavku meča Vinter sport je pokušao da napadne, ali je veći deo tog dela utakmice Loznica ‘’kampovala’’ na polovini gostiju. Želeli su domaći da daju još koji gol, ali je Nikolić bio nesavladiva prepreka. Onda je na tri minuta pre kraja Vinter sport zaigrao bez golmana i to im se isplatilo kada je Petar Stevanović uspeo da savlada odličnog Jakova Vulića. To je, međutim, bilo sve jer za preokret nije bilo dovoljno vremena, a i Lozničani su vešto odigrali finiš meča i na kraju se zasluženo radovali.

Prve dve utakmice finala igraće se u Beogradu, u nedelju i sredu, onda se finalna serija seli u ‘’Lagator’’, a igra se na tri dobijena meča. Lozničani se nadaju da će se na kraju ponovo oni radovati, da titula neće menjati adresu već će ostati i treću godinu da stanuje u Loznici.

Kurir sport / T.Ilić

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track