TROFEJNI TRENER ODRŽAO VEOMA POSEĆENO PREDAVANJE NA ZVEZDINOM FORUMU: Treneri i sportski radnici pažljivo slušali Zorana Terzića
Foto: www.sd-crvenazvezda.net

sd crvena zvezda

TROFEJNI TRENER ODRŽAO VEOMA POSEĆENO PREDAVANJE NA ZVEZDINOM FORUMU: Treneri i sportski radnici pažljivo slušali Zorana Terzića

Ostali sportovi -

Šesti panel „Zvezdinog foruma“ uz predavanje odbojkaškog trenera Zorana Terzića, održan je danas u organizaciji SD Crvena zvezda u Medija centru na stadionu „Rajko Mitić“.

Zoran Terzić
foto: www.sd-crvenazvezda.net

„Zvezdin forum“ je usmeren na edukaciju trenera svih klubova SD Crvena zvezda, od pionirskih do seniorskih selekcija, u ženskoj i muškoj konkurenciji. Osnov i svrha projekta „Zvezdin forum“ predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija.

Zvezdini treneri će na panelima sticati znanja u edukaciji i komunikaciji, koje se baziraju na neophodnosti razmene iskustva, trendova u oblasti treninga i priprema sportista, ulozi trenera u vaspitnpm i obrazovnom procesu sazrevanja sportista – posebno u mlađim kategorijama, sportskoj psihologiji, sociološkoj dimenziji sporta i važnosti komunikacije u sportskom menadžmentu.

Zoran Avramović
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Prisutne trenere i goste šestog panela pozdravio je Zoran Avramović, generalni sekretar SD Crvena zvezda i najavio predavanje istaknutog odbojkaškog trenera Zorana Terzića.

Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Rusije i trener Dinama iz Kazanja, šampiona Rusije Zoran Terzić, jedan od najuspešnijih odbojkaških trenera na svetu održao je predavanje pod nazivom „Uvek može bolje“.

Zvezdin forum
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Zoran Terzić je jedan od najtrofejnijih svetskih trenera. Trenersku karijeru počeo je kao šef stručnog štaba ženske seniorske odbojkaške ekipe Crvene zvezde 1999. godine i osvojio je tri šampionske titule i jedan nacionalni kup. Jedini je trener u Evropi koji je šampionske titule osvajao u pet zemalja (SR Jugoslavije, Rumunije, Švajcarske, Rusije i Turske) sa šest različitih klubova. Bio je selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije 20 godina, od 2002. do 2022. godine, a najveći uspeh sa reprezentacijom je ostvario na na Olimpijskim igrama u Riju kada je osvojena srebrna medalja, titula šampiona sveta 2018, tri titule prvaka Evrope 2011, 2017. i 2019. godine. Zoran Terzić je 2018. godine proglašen za najboljeg trenera Evrope u izboru CEV-a.

– Najvažniji element u radu svakog trenera je kontinuitet – poručio je Terzić Zvezdinim trenerima koji su prisustvovali predavanju u Medija centru FK Crvena zvezda.

Zoran Avramović, Zoran Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na kraju predavanja specijalni trofej Zoranu Terziću, za razvoj i unapređenje odbojke, afirmaciju ujedinjujuće snage SD Crvena zvezda, dosledno i dostojanstveno predstavljanje srpskog sporta i Republike Srbije, u ime Sportskog društva Crvena zvezda uručio je Zoran Avramović, generalni sekretar.

Kurir sport

00:18

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Delije, Pionir, večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track