IVANA ŠPANOVIĆ "ZAPALILA" SRBIJU: Ideja je da se Novak Đoković i ja pojavimo u Parizu i osvojimo ZLATNE MEDALJE!
Foto: EPA

bilo bi sjajno

IVANA ŠPANOVIĆ "ZAPALILA" SRBIJU: Ideja je da se Novak Đoković i ja pojavimo u Parizu i osvojimo ZLATNE MEDALJE!

Ostali sportovi -

Na konferenciji za medije održanoj u Atletskoj dvorani na Banjici prisutnima se obratila Ivana Španović i najavila je velike ambicije za predstojeće Olimpijske igre koje će se održati u Parizu.

- Ideja je da se i Novak i ja pojavimo u Parizu i da osvojimo zlatne medalje. Ljudi, kada žele da nas uteše, kažu već ste osvojili dovoljno i nema potrebe. Znamo mi, ali kada osećaš da si tu i da su realne šanse, zašto da ne. Pogotovo u nekoj ukupnoj statistici je jedna stvar koja je značajna, bitna i i te kako realna - počela je priču Ivana Španović, pa dodala:

- Na prvim Olimpijskim igrama sam bila u 2008. godine u Pekingu, kada sam pre toga pobedila na Svetskom juniorskom prvenstvu. To mi je bila nagrada i išla sam tamo bez ikakvih većih očekivanja. Bila sam mlada i rezultatski sam mogla da razmišljam da se nađem među 12 najboljih. Ali sam bila toliko impresionirana tim takmičenjem i svim što sam tamo videla. U svom tom čudu i razgledanju nisam mogla da se skoncentrišem na svoje takmičenje. Sada eto pričam o svojim poslednjim Igrama, petim po redu. Mnogo toga se izdešavalo u međuvremenu. Mogu da kažem da, od prvih do poslednjih, i te kako imam na šta da budem ponosna.

Ivana Vuleta, Ivana Španović
foto: @starsport

Za kraj, osvrnula se i na svoje godine.

- Imam već 34 godine, malo me je sramota jer je puno. Ali sa druge strane, Nole danas puni 37. Znači limiti su samo u našim glavama. Ali, ono što stalno govorim, sve dok imam zdravu ambiciju prema sportu i onome što radim, i dom imam tu istu želju, ostaću. Najbitnije mi je samo da uživam - zaključila je Ivana Španović.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:06

Ivana Španović u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track