HOROR UDES U FORMULI 1! Tri vozila se SLUPALA, jedan bolid PREPOLOVLJEN: JEZIV snimak UZNEMIRIO planetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / Tutkumuz F1

užas

HOROR UDES U FORMULI 1! Tri vozila se SLUPALA, jedan bolid PREPOLOVLJEN: JEZIV snimak UZNEMIRIO planetu! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Bolid vozača Red Bula Serhija Pereza bukvalno je uništen do neprepoznatljivosti u prvom krugu Velike nagrade Monaka! Magnusen je zakačio Pereza, bolid mu se okrenuo i od zida udario Hilkenberga, a samo čudo ga je spasilo u toj situaciji... Perezov bolid je skroz uništen, ostao je samo "oklop" iz koga je Meksikanac izašao, čini se nepovređen.

Trka u Monte Karlu je potom prekinuta i redare čeka veliki posao, pošto su krhotine svuda. Neverovatno je u kakvom je stanju ostao bolid Red Bula, dok su manje oštećena vozila Hasa, ali takođe neće nastaviti trku. Pogledajte jezivu nesreću u osmoj trci Formule 1 ove sezone, najveću koju smo videli u poslednje dve-tri sezone, još od horora Mika Šumahera:

Prethodno smo videli još dva incidenta, Karlos Sainc je "promašio" skretanje u jednoj od prvih krivina i ispustio je treće mesto koje je obezbedio u kvalifikacijama (pri restartu će biti na 16. mestu), dok su se Okon i Gasli takođe sudarili, ponovo jer je prvoimenoviani bio previše ambiciozan nauštrb klupskog kolege.

Podsetimo, "pol" poziciju osvojio je Šarl Lekler iz Ferarija, sada je za njim Oskar Pijastri iz Meklarena, dok je na trećem mestu njegov kolega Lando Noris koji je iskoristio "žutu minutu" Karlosa Sainca.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

05:30

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track