Razotkrivanje: Policija prisluškivala Karabatića i igrače

Razotkrivanje: Policija prisluškivala Karabatića i igrače

Ostali sportovi -
Dženi Priez, devojka Luke Karabatića, u strahu ga je zvala, a on ju se smirivao. Navodno joj je rekao da ne laže policiji i obećao joj da će je zaštititi bez obzira na posledice

Francuski RTL otkrio je ključne dokaze policije protiv Nikole Karabatića i društva koji su osumnjičeni za nameštanje. Njihov novinar imao je uvid u audio zapise na kojima se jasno čuju međusobni razgovori rukometaša i njihovih devojaka i porodica.

Onog trenutka kada je afera izašla u javnost, telefonske linije su gotovo ‘eksplodirale’. Igrači su zvali i žene, porodice, a nisu ni pomislili da ih već prisluškuje. U panici su se dogovarali što reći policiji, šta će napraviti, ako ih stigne pravda.Dženi Priez, devojka Luke Karabatića, u strahu ga je zvala, a on ju se smirivao. Navodno joj je rekao da ne laže policiji i obećao joj da će je zaštititi bez obzira na posledice.

Oni priznaju jedni drugima svoje strahove i teskobu. Nisu izgovarali reč "varanje" ali nekoliko osumnjičenih brzo su shvatiti da moraju da brinu. Oni se pitaju šta da učine..Jedan igrač je pozvao svoju porodicu iznostranstva.

Karabatić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track