Kiša golova hokejašica BASK-a

Bez milosti

Kiša golova hokejašica BASK-a

Ostali sportovi -
Igra hokejašica iz Beograda (HK BASK), pokazuje da su se beogradske hokejašice dobro pripremile za prvenstvo Srbije, kao i da će se još bolje pripremiti za Evropsko klupsko prvenstvo u Lisabonu koje ih očekuje početkom naredne godine

U Subotici je odigrano 2. kolo Prvenstva Srbije u hokeju na travi...Najubedljiviju pobedu ostvario je HK BASK iz Beograda, koji je sa 12:1 pobedio subotičkog Spartaka. U ostalim mečevima dama: HK Spartak - HK Novi Sad 3 : 3 HK Novi Sad – HK BASK 3 : 7.

Kako kaže Miro Jotić, generalni sekretar Beogradskog saveza, igra hokejašica iz Beograda (HK BASK), pokazuje da su se beogradske hokejašice dobro pripremile za prvenstvo Srbije, kao i da će se još bolje pripremiti za Evropsko klupsko prvenstvo u Lisabonu koje ih očekuje početkom naredne godine.

Jotić je istakao posebno zadovoljstvo što već nekoliko godina U Beogradu uspešno rade školske sekcije hokeja na travi a Zahvaqujući podršci Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, od oktobra ove godine krenule su sa radom i sekcije u OŠ „“Miroslav Antić“ Bele Vode i OŠ “Jovan Dučić“- Novi Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track