Vaterpolisti Radničkog u četvrtfinalu Evrokupa

Vaterpolo

Vaterpolisti Radničkog u četvrtfinalu Evrokupa

Ostali sportovi -
Vaterpolisti Radničkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Evrope, pošto su u meču trećeg kola kvalifikacija savladali italijansku Florenciju sa 8:4

Vaterpolisti Radničkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Evrope, pošto su u meču trećeg kola kvalifikacija savladali italijansku Florenciju sa 8:4 (2:2, 2:0, 3:1, 1:1).

Oko 700 gledalaca na tribinama bazena "Park" moglo je zajedno sa novim ljubimcima da proslavi najveći uspeh u istoriji kluba.

Florencija je povela preko Španca Alberta Espanjola iz peterca, ali su domaći preokrenuli preko Zlokovića i Gaka. Da timovi odu izjednačeni na mali odmor pobrinuo se drugi reprezentativac Španije pod kapicom Florencije, Giljermo Molina, u poslednjem minutu prvog perioda.

Čvrsta odbrana Radničkog potrudila se da mreža golmana Radića ostane netaknuta u drugoj četvrtini, da bi u trećoj deonici Kragujevčani otišli na "+4" i tako prelomili meč u svoju korist. Najefikasniji u pobedničkim redovima bili su Vanja Udovičić sa tri i Boris Zloković sa dva gola, a po jedan su postigli Burić, Gak i Filip Filipović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track