Drugi poraz odbojkaša Zvezde

Liga šampiona

Drugi poraz odbojkaša Zvezde

Ostali sportovi -
Beograđani izgubili od poljskog ZAKSA Keđeržina sa 3:0, po setovima 25:18, 25:15, 25:18

Odbojkaši Crvene zvezde doživeli su drugi poraz u Ligi šampiona, pošto su u okviru drugog kola izgubili od poljskog ZAKSA Keđeržina sa 3:0, po setovima 25:18, 25:15, 25:18, posle jednog sata i 11 minuta igre.

U narednom kolu, izabranici trenera Duška Nikolića 13. novembra dočekuju francuski Tur, koji tek u četvrtak igra meč drugog kola sa Trentinom na svom terenu.

Gosti su u prvom setu krenuli furiozno i lako su došli do osetnije prednosti. Ipak, kada je red došao na Jakovljevića da servira, Zvezda je uspela da se primakne na poen zaostatka (14:13). Iako je Keđeržin tada vodio glavnu reč na terenu, ’crveno-beli’ se nisu predavali sve do drugog tehničkog tajm-auta, kada su Poljaci došli do odlučujuće prednosti i osvojili set sa 25:18.

U drugom setu, Poljaci su bili ubedljiviji, nijednog trenutka izabranicima trenera Duška Nikolića nisu dozvolili da im se približe i osvojili su ga sa 25:15. Iako je na početku trećeg seta izgledalo da je Zvezda blizu toga da produži meč, pošto je vodila sa 7:3, Keđeržin se probudio, preokrenuo i mirno priveo meč kraju sa 25:19.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track