Mladi dvoranski hokejaši u borbi za Trofej Beograda

U Posko areni

Mladi dvoranski hokejaši u borbi za Trofej Beograda

Ostali sportovi -
Organizatori očekuju da će Posko arena biti "preplavljena" devojčicama i dečacima iz beogradskih škola, koji se besplatno bave ovim lepim olimpijskim sportom

BEOGRAD- Trofej Beograda u dvoranskom hokeju za pionire i kadete biće održan u subotu 1.decembra u Posko areni, Bulevar Vojvode Mišića 24, od 8 časova. Organizatori očekuju da će Posko arena biti "preplavljena" devojčicama i dečacima iz beogradskih škola, koji se besplatno bave ovim lepim olimpijskim sportom. U nedelju 2. decembra od 13 časova palice će ukrstiti ženske i muške ekipe iz Novog Sada, Pančeva i Beograda.

- Koristim priliku da ispred Saveza hokeja na travi Beograda pozdravim sve učesnike i prijatelje hokeja , koji će svojim prisustvom i učešćem uveličati nadmetanje za Trofej Beograda. Posebno bi hteo da s zahvalim sekretarijatu za sport i opladinu grada Beograda, koji je tradicionalno i ovoga puta pokazao razumevanje i konkretnu podršku hokeju.

Moja iskrena želja i poruka svim učesnicima i posetiocima Trofeja Beograda da svojom fer plej igrom i prisustvom uveličaju ovu manifestaciju- poručio je MIro Jotić generalni sekretar Saveza hokeja na travi Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track