Mladi dvoranski hokejaši prodrmali Posko arenu

Za Trofej Beograda

Mladi dvoranski hokejaši prodrmali Posko arenu

Ostali sportovi -
U konkurenciji pionira, i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, prvo mesto osvojio je hokej tim OŠ NH Siniša Nikolajević, drugo mesto hokej tim OŠ Miroslav Antić i treće mesto hokej tim OŠ Kralj Petar II KarađorđevićNajbolji igrač Trofeja Beograda je igračica hokej tima OŠ NH Siniša Nikolajević, Živković Ana.

BEOGRAD- U Posko areni u organizaciji Saveza hokeja na travi Beograda pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladnu, mladi hokejaši uspešno su završili nadmetanje za Trofej Beograda u dvoranskom hokeju.

Mladi hokejaši, pioniri i kadeti (oko sto igrača) pokazali su zavidan nivo kvaliteta u ovoj igri, viđeno je mnoštvo prelepih akcija i golova, a sa tribina se gromoglasno bodrila svaka uspešna akcija.

Ispred Sekretarijata za sport i omladinu pehare pobedničkim ekipama je uručio Dragan Ćirić, a medalje predsednik SHNT Beograda Slavko Damjanov.

U konkurenciji pionira, i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, prvo mesto osvojio je hokej tim OŠ NH Siniša Nikolajević, drugo mesto hokej tim OŠ Miroslav Antić i treće mesto hokej tim OŠ Kralj Petar II Karađorđević,

U kategoriji kadetkinja i kadeta pobednički pehar odnele su ekipe hokej timova iz Zubotehničke škole.

Najbolji igrač Trofeja Beograda je igračica hokej tima OŠ NH Siniša Nikolajević, Živković Ana.

U Posko areni, je odigrano otvoreno prvenstvo Beograda za seniore i seniorke, a palice su ukrstile ekipe iz Novog Sada, Beograda i Pančeva.

Prvo mesto u ženskoj konkurenciji zauzela je ekipa HK Novi Sad, a prvo mesto u muškoj konkurenciji zauzela je ekipa HK Čukarički-Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track