AUTOGOL: Francuzi objavili nove dokaze protiv Karabatića!

Kladioničarska afera

AUTOGOL: Francuzi objavili nove dokaze protiv Karabatića!

Ostali sportovi -
Na dan izuzetno bitne utakmice za francusku rukometnu selekciju stigla je veoma neugodna vest iz domovine

PARIZ - Prema pisanju francuskih medija pronađeni su novi dokazi protiv Nikole Karabatća koji se nedavno našao u ozbiljnoj kladioničarskoj aferi.Istražitelji koji su zaduženi za ovaj slučaj našli su čvrste dokaze protiv poznatog rukometaša u njegovom zaplenjenom ajfonu i kompjuteru.Naime, pronađena je aplikacija kladionice "Sport Bet", u kojoj je i uplaćena suma na sporan meč. Da stvar bude gora po Karabatića, aplikacija je preuzeta na dan meča i nešto više od dva sata proveo je na njoj neposredno pred start utakmice Monpelje - Ceson.Karabatić uporno tvrdi da nije učestvovao u ovoj aferi, međutim, čini se da je istina potpuno drugačija. Ovo su najčvršći dokazi sa kojima tužilaštvo trenutno raspolaže.

Postavlja se pitanje, zašto su francuski mediji baš na dan kada Francuska igra četvrtfinalni meč protiv Hrvatske, rešili da obelodane ovu vest i tako nanesu tažak udarac svom nacionalnom timu?!

Podsetimo, veliki skandal pogodio je francuski rukomet u septembru prošle godine, kada su u javnost isplivale informacije da se nekoliko rukometaša među kojima je i Nikola karabatić kladilo na poraz Monpeljea od ekipe Sisona i tako zaradilo veliki novac.Poraz u tom trenutku već sigurnog šampiona Monpeljea na gostovanju Sison-Renu nije izazvao preveliku pažnju javnosti u prvom trenutku. Međutim, otkriveno je da su devojke i žene osmorice igrača i još nekoliko zaposlenih u klubu uplatile skoro 5.000 evra na poraz šampionske ekipe. Rezultat je bio 31:28, a kvota na trijumf domaćih 45, pa je zarada iznosila oko 200.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track