Tomislav Nikolić predvodi organizaciju EP u vaterpolu

Vaterpolo

Tomislav Nikolić predvodi organizaciju EP u vaterpolu

Ostali sportovi -
Predsednik Srbije je istakao da želi da aktivno učestvuje u organizaciji, da prisustvuje sastancima i da zaista suštinski bude važan deo čitavog projekta, kaže predsednik VSS Velibor Sovrović

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prihvatio je predlog prvog čoveka Vaterpolo saveza Srbije Velibora Sovrovića da se nađe na čelu Organizacionog odbora Evropskog prvenstva u Beogradu 2016. godine.

"Izuzetno smo zadovoljni rezultatima posete kod predsednika Nikolića. Nama je u organizaciji jako važno da on bude na čelu Organizacionog odbora. To pokazuje našu rešenost da takmičenje organizujemo na najvišem nivou, kao i ranije, a sa druge strane predstavlja nas ozbiljnijim pred partnerima u Evropskoj federaciji, LEN", kazao je Sovrović posle sastanka sa Nikolićem u predsedništvu Srbije.

Sovrović je dodao da je Nikolić najavio veoma aktivno učešće u organizaciji EP.

"Rekao nam je da želi da aktivno učestvuje u organizaciji, da prisustvuje sastancima i da zaista suštinski bude važan deo čitavog projekta. To je za nas naravno ohrabrenje da ćemo odoleti svim izazovima koji nas očekuju", dodao je predsednik VSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track