Najnovije vesti

Filip Grbić preživeo smet na vodi i bonžiti!

Životna drama

Filip Grbić preživeo smet na vodi i bonžiti!

Ostali sportovi
Mladi srpski teniser prošao pravu golgotu tokom snežne mećave u Mađarskoj

Frka, panika!
Talentovani srpski teniser Filip Grbić (15) sa svojim trenerom Filipom Parocom bio je zavejan u Mađarskoj više od 30 sati. Član Crvene zvezde opisao je za Kurir veliko životno iskustvo.

- Kolona je bila dugačka od Bratislave do Budimpešte, a to je nekih 150 kilometara, a pritom ni prozor od kola ne možeš da otvoriš koliko pada sneg. Metar ispred sebe nisi mogao da vidiš ništa. Mi smo u toj koloni bili od 11 sati pre podne, pa sutradan do 17 časova - kazao je Grbić i dodao:

- Ne mogu da vam opišem kako sam se osećao. Uplašio sam se, a u automobilu smo imali samo litar vode i dve „bonžite“. Iz drugog pravca su prolazili tenkovi, vatrogasci, policijska kola, ali niko nije reagovao. Kad smo napokon uspeli da se izvučemo, otišli smo do tri pumpe. Nijedna nije radila. Hteo bih da zahvalim mom treneru, koji mi je u tim trenucima bio i otac i majka.

Filip Grbić ističe da ni sam ne zna šta mu je sve prolazilo kroz glavu dok je bio zavejan u Mađarskoj.
- Oko nas je bio samo sneg, koji je neprestano padao. Stalno nam je bilo upaljeno grejanje u kolima i na taj način smo uspevali da se zagrejemo. To je bio spas, tek posle određenog vremena izašli smo iz kola kako bismo uzeli malo vazduha - zaključio je Grbić.

Foto: Rojiters
Foto: Rojiters

Raj u Umagu

Talentovani levoruki teniser stigao je u Umag, gde ga očekuje turnir u juniorskoj kategoriji.
- Preko Beča i Zagreba stigli smo u Umag, gde danas počinje turnir. Umoran sam i čim sam stigao u hotel, legao sam u krevet. Nadam se da ću spremno dočekati ovaj turnir - istakao je Grbić.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...