Vuković objavio spisak za utakmice sa Austrijom
Foto: KURIR

Vuković objavio spisak za utakmice sa Austrijom

Ostali sportovi -
Najbolje srpske rukometaše očekuje dvomeč sa Austrijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

BEOGRAD - Selektor rukometene reprezentacije Srbije Veselin Vuković objavio je danas uži spisak igrača na koje računa kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2014. sa Austrijom.

Na spisku selektora Vukovića nalazi se 17 igrača: Golmani: Darko Stanić, Mihailo Radovanović. Na poziciji levog krila su: Ivan Nikčević i Nemanja Ilić. Na poziciji desnog krila su: Rajko Prodanović i Bogdan Radivojević. Na poziciji pivotmena: Alem Toskić, Bojan Beljanski i Mijajilo Marsenić. I bekovi: Momir Ilić, Žarko Šešum, Momir Rnić, Miloš Dragaš, Uroš Mitrović, Marko Krsmančić, Marko Vujin i Nemanja Zelenović.

Reprezentativci će se okupiti u nedelju, 31. marta na aerodromu "Nikola Tesla" odakle će krenuto za Beč, gde će imati trenažne aktivnosti pre utakmice u sredu. Povratak srpskih reprezentativaca je planiran za četvrtak.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2014 godine, Srbija se nalazi u Grupi 7 sa selekcijama Austrije, Bosne i Hercegovine i Rusije, i trenutno zauzima prvo mesto sa dve pobede iz dva meča.

Reprezentacije Srbije i Austrije prvi mec igraće u sredu, 3. aprila u 20.15 u Gracu, dok će drugu utakmicu igrati u nedelju, 7. aprila u 18.30 u zrenjaninskoj "Kristalnoj dvorani".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track