KO JE KOGA ULOVIO: Sportisti i njihove lepše polovine

KO JE KOGA ULOVIO: Sportisti i njihove lepše polovine

Ostali sportovi -
Da je sportista zanimanje koje uvijek sa sobom nosi epitet najpoželjnijeg frajera, potvrdile su mnoge pevačice, manekenke, voditeljke, ali i "obične" djevojke

Iza uspešnog čoveka stoji uspešna žena.BEOGRAD - Za uspehe srpskih sportista svakako su zaslužne i njihove lepše polovine, koje im pružaju veliku podršku, što i oni sami u svojim intervjuima i izjavama svakodnevno naglašavaju.Mnogi sportisti odlučili su da njihova izabranica bude takođe poznata javna ličnost, ali ima i onih koji su za svoju saputnicu izabrali devojku koja je bila uz njih i kada su samo maštali o uspehu.

NOVAK ĐOKOVIĆ I JELENA RISTIĆ

Novak i Jelena su svoju emotivnu vezu započeli još u srednjoj školi. Jelena je jako ambiciozna osoba, školovala se na poznatom italijanskom Univerzitetu "Bokoni", a trenutno u Monte Karlu sprema i doktorsku disertaciju.Trenutno je jako angažovana u Novakovoj humanitarnoj fondaciji, a ima i svoju kompaniju "Jelena Ristić Konsalting". Jelena važi za veoma skomnu osobu koja ne voli da se eksponira u javnosti i nije sklona tračevima...

JANKO TIPSAREVIĆ I BILJANA TIPSAREVIĆ

Supruga srpskog tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević (devojačko Šešević), je ranije radila kao televizijska voditeljka. Biljana je imala svoju autorsku emisiju na televiziji B92 u kojoj je 2006 godine ugostila srpskog tenisera Janka Tipsarevića. Janko i Biljana su se venčali 2010. godine.

VIKTOR TROICKI I SUNČICA TRAVICA

Poznata srpska manekenka Sunčica Travica je dugogodišnja devojka tenisera Viktora Troickog. Travica se slikala za brojne modne časopise i brendove. Viktor i Sunčica upoznali su se 2009. godine i nakon godinu dana par je raskinuo vezu, spekulisalo se da je razlog prekida veza manekenke sa neimenovanim biznismenom. Krajem 2011. odlučili su da obnove vezu.

NIKOLA RAĐEN I ANA KOKIĆ

Vaterpolista Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nikola Rađen i njegova supruga Ana Kokić upoznali su se u jednom beogradskom klubu pre šest godina. Popularna pevačica i poznati sportista imaju dve ćerkice, četvorogodišnju Ninu i godinu dana mlađu Teu.

DUŠKO TOŠIĆ I JELENA KARLEUŠA

Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša i fudbaler turskog Genčlerbirligija Duško Tošić u junu će proslaviti sedam godina veze i petu godišnjicu braka. Poznati par ima dve ćerkice Atinu i Niku.

MARKO JARIĆ I ADRIJANA LIMA

BOBA ŽIVOINOVIĆ I LEPA BRENA

Bivši teniser Slobodan Boba Živoinović u braku je sa prvom i najvećom folk zvezdom stare Jugoslavije i Balkana - Lepom Brenom. Jedan od najpopularnijih parova na Balkanu venčao se krajem 1991. godine. Boba i Brena imaju dva sina Stefana i Viktora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track