VELIKI PAD: Srbija ispustila pobedu u Gracu

Kvalifikacije za EP

VELIKI PAD: Srbija ispustila pobedu u Gracu

Ostali sportovi -
Bio je to prvi poraz naše selekcije u ovim kvalifikacijama posle dve pobede na startu, a usledio je posle neshvatljivo loše igre u drugom delu drugog poluvremena

GRAC - U utakmici trećeg kola 7. grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope, rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Gracu od Austrije rezultatom 31:28 (16:17).

Bio je to prvi poraz naše selekcije u ovim kvalifikacijama posle dve pobede na startu, a usledio je posle neshvatljivo loše igre u drugom delu drugog poluvremena.

U 36. minutu reprezentacija Srbije imala je sigurno vođstvo od 21:17, ali su tada izabranici Veselina Vukovića potpuno stali. Punih deset minuta nisu postigli pogodak i Austrijanci su uspeli da preokrenu rezultat.

Najbolji rukometaši Srbije sada će imati tri dana da se pripreme za revanš koji će biti odigran u Zrenjaninu u nedelju. U tom duelu naš tim će morati da pobedi bar sa četiri gola razlike da bi na kraju bio bolji od Austrijanaca u eventualnoj deobi mesta.

Austrija: Marinović, Bauer, Veber 8, Herman, Ziura, Šmid, Božović 5, Majer, Silađi 8, Poš, Vilčinski 2, Šlinger 2, Vagesrajter, Klar, Klopčič, Santos 6.

Srbija: Dragaš, Šešum, Vujin 3, Nikčević 2, Krsmančić, Toskić 3, Stanić, M. Ilić 12, Radivojević, Prodanović 2, N. Ilić, Rnić 6, Beljanski, Zelenović, Radovanović, Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track