Evropsko srebro i bronza za srpski hokej na travi

Uspešna sezona

Evropsko srebro i bronza za srpski hokej na travi

Ostali sportovi -
Kako ističe Miro Jotić generalni sekretar Saveza hokeja na travi Beograda, muška i ženska ekipa sastavljane od najboljih igrača školskih timova iz Beograda uzrasta U12 i ženska kadetska ekipa „Zubotehničke škole“ učestvovali su na prvenstvu glavnih gradova Evrope u hokeju na travi u Sofiji. Pri čemu su naši mladi hokejaši U12 osvojili treće mesto, dok su kadetkinje bile drugeS

BEOGRAD - Mladi hokejaši i hokejašice u proteklim mesecima takmičenja uspešno su prikazali su sve ono što su naučili, viđeno je mnogo dobrih mečeva, koji su obilovali lepim akcijama i efektnim golovima. Posebno ovog vikenda kada je u Posko Areni završeno peto kolo prvenstva Beograda za mlade uzrasta U 12.

U ženskoj i muškoj konkurenciji u subotu 15. 6. prvo mesto osvojio je Hokej tim OŠ „Siniša Nikolajević“, drugi je bio Hokej tim OŠ „ Miroslav Antić“, a treće mesto zauzeo je hokej tim OŠ „ Filip Kljajić Fića“

Dan kasnije u nedelju u Novom Sadu na terenu Spens-a odigran plej-of u hokeju na travi za senorke.

Posle odigravanja druge utakmice plej ofa između ekipa, HK „Nov Sad“ i HK „Bask“-Beograd 3:2, slavila je ekipa iz Novog Sada, koja je osvojila prvenstvo Srbije u hokeju na travi 2012/2013., druga je ekipa HK „Bask“, a treća ekipa HK „Spartak“- Subotica. Dame iz Novog Sada će sledeće godine predstavljati Srbiju na Evropskom klupskom prvenstvu u hokeju na travi za žene.

Završnica prvenstva Srbije, plej of za muškarce biće odigran u subotu 22.06.2013. na terenu novosadskog Spens-a između HK“Elektro Vojvodina“- N.sad i HK“Spartak“-Subotica.

Nakon dama završnicu prvenstava hokeja na travi Srbije, odigrali i mladi hokejaši uzrasta U12.

Tabela žene: 1. HK „Bask“-Beograd 2. HK „Novi Sad“-N.Sad 3. HK „Čukarički“- Beograd. Tabela muškarci: 1 HK ElektroVojvodina- Novi Sad 2. HK BASK Beograd 3. HK „Čukarički“-Beograd

Kako ističe generalni sekretar Saveza hokeja na travi Beograda, Miro Jotić, muška i ženska ekipa sastavljane od najboljih igrača školskih timova iz Beograda uzrasta U12 i ženska kadetska ekipa „Zubotehničke škole“ učestvovali su od 30.05.2013 do 02.06.2013. na prvenstvu glavnih gradova Evrope u hokeju na travi u Sofiji. Pri čemu su naši mladi hokejaši U12 osvojili treće mesto, dok su kadetkinje bile druge.

Škola hokeja za školarce na Adi Ciganliji

- Pored čestitki našim ekipama, na odličnim rezultatima, želim da obavestim sve zainteresovane mlade školarce koji žele da se bave hokejom na travi da je Savez uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u toku letnjeg raspusta od 24.06.do 16.09.2013. na Adi Ciganliji organizovao letnju školu hokeja na travi za devojčice i dečake iz Beogradskih škola- istakao je Miro Jotić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track