Savić: Isprobaćemo nove ideje protiv Kine
Foto: Fonet

Savić: Isprobaćemo nove ideje protiv Kine

Ostali sportovi -
Srbija je u prva dva kola na šampionatu sveta u Barseloni pobedila Autraliju i Mađarsku, a u trećem kolu sutra od 9.30 igra protiv Kine

BEOGRAD - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da njegova ekipa u duel sa Kinom na Svetskom prvenstvu, bez obzira na razliku u kvalitetu, neće ući opušteno.

"Svaka utakmica je prilika za nešto novo. Sigurno je da u ovaj meč, bez obzira na razliku u kvalitetu, nećemo ući da bi odradili posao. Imamo neke ideje i probaćemo da ih predstavimo. Nema promena oko minutaže i do sada su svi igrali koliko je trebalo", rekao je Savić.

Vaterpolista Andrija Prlainović je kazao da Kina nije rival kojeg treba da se plaše, ali da bi taj meč trebalo iskoristiti za isprobavanje nekih varijanti u igri.

"Zadovoljan sam. U nehumanim uslovima za sportiste, mislim termin i vrućinu, dobili smo dva važna meča sa tri razlike. Kina nije rival kojeg treba da se plašimo, ali ovaj meč mora da nam pomogne u isprobavanju nekih varijanti", rekao je Prlainović.

Selektor Kine Riki Azevedo naveo je da je Srbija preveliki zalogaj za njegovu ekipu.

"Naša šansa je bila Australija. Srbija je za nas preveliki zalogaj", rekao je Azevedo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track