DOMAĆICA SA PIŠTOLJEM: Zorana Arunović pravila mafine za decu Svratišta
Foto: Promo

Humana misija

DOMAĆICA SA PIŠTOLJEM: Zorana Arunović pravila mafine za decu Svratišta

Rio 2016 -

Reprezentativka Srbije u streljaštvu i članica Maksi tima za Rio, Zorana Arunović pokazala je umeće u pravljenju mafina, koje je pripremala deci iz Svratišta.

1 / 2 Foto: Promo

Pravu podršku i pomoć u pripremi slatkih poslastica u Maksi supermarketu Alonso, sportistkinji je pružio vrsni kuvar Nenad Veljković. „Današnje druženje i priprema mafina za decu je za mene bilo zaista pravo zadovoljstvo. Trudim se da se uvek odazovem humanitarnim akcijama koje organizuje Maksi, ali ipak su mi najdraža ona koja su, kao ovo današnje namenjena najmlađima. Nadam se da su uživali u kolačima i da ćemo uskoro opet biti u prilici da nešto slatko pripremamo za njih“, rekla je Zorana Arunović.

„Kompaniji Delez Srbija dugujemo veliku zahvalnost što kroz niz aktivnosti pruža podršku našoj organizaciji, odnosno deci iz Svratišta. Ovakve akcije su za nas veoma značajne, jer podrška kompanije kao što je Delez Srbija sa jedne strane znači konkretno u smislu pomoći koju dobijamo, a sa druge strane nam je veoma važno što se naš rad prepoznaje i vrednuje na pravi način.“, rekla je ispred Svratišta Jasna Bratičević.Priprema poslastica organizovana je u okviru dugogodišnje saradnje Centra za integraciju mladih i kompanije Delez Srbija. U okviru ove saradnje realizuje se i projekat „Pomažemo da imaju oni koji nemaju“ zahvaljujući kojem deca dobijaju svakog dana sveže voće i povrće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track