Srebrna, a zlatna tekvondoistkinja

(KURIR TV) TIJANA BOGDANOVIĆ U KURIRU: Oprostila sam im zlatnu medalju!

Rio 2016 -

Posle finala bila sam razočarana. Ipak, sad već shvatam da sam napravila veliki uspeh sa 18 godina, istakla je Tijana

I Tijana Bogdanović (18), najmlađa naša osvajačica medalje u istoriji Olimpijskih igara, bila je gošća Kurira dan posle dolaska iz Rija. Zajedno s trenerom Draganom Galetom Jovićem posetila je našu redakciju.Srebrna tekvondoistkinja više ne žali za ukradenim zlatom.

- Posle finala bila sam razočarana. Ipak, sad već shvatam da sam napravila veliki uspeh sa 18 godina - istakla je Tijana Bogdanović, a nadovezao se Jović:

- Impulsivnog sam karaktera, ali u Riju nismo predstavljali samo nas dvoje, već Srbiju i moramo da kontrolišemo svoja osećanja. Tražili smo da se pogleda video-plej, naša primedba nije prihvaćena i oni su utvrdili da je sve urađeno po pravilima. Zatvorio sam knjigu, nismo hteli da pravimo skandali, odustali smo od protesta. U narednom periodu dobićemo svu dokumentaciju i želim da vidim 11 kamera koje su pratili borbu.

Tijana Bogdanović je oduševljena dočekom ispred Skupštine.- Neverovatan osećaj. U jednom trenutku, kad su pevali „Uzela si zlato, Tijana“, zbunila sam se i ostala bez teksta. Mislim da sam uz Galeta i Milicu, koju vidim kao stariju sestru, sazrela i oni su najzaslužniji za moje srebro u Riju - poručila je Tijana Bogdanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track