ĐOKOVIĆI SLAVILI VERIDBU: Jedva čekaju prve unučiće
Foto: Fonet

Svadba veka

ĐOKOVIĆI SLAVILI VERIDBU: Jedva čekaju prve unučiće

Tenis -
Novakovi roditelji sa ushićenjem dočekali vest o najavi venčanja svog sina s Jelenom

Jao, kad ih razmaze...Jedna uobičajena fotografija nasmejanih Novaka Đokovića i Jelene Ristić i propratni komentar: „Od sada ću Jelenu svima da predstavljam kao svoju verenicu i buduću ženu... He, he, počinje navikavanje. Slatke muke, presrećni smo“ nikoga, čini se, nisu ostavili ravnodušnim. Roditelji Novaka Đokovića sa ushićenjem su dočekali lepe vesti iz Monte Karla. U kratkom razgovoru za Kurir Novakov otac Srđan zahvalio je na čestitkama zbog sinovljeve veridbe.- Naravno da smo srećni zbog tako lepe vesti, ali ne želimo ništa više da komentarišemo. To je Novakova i Jelenina stvar i neka oni pričaju o tome - rekao nam je Srđan Đoković.Kako saznajemo od izvora bliskog porodici Đoković, Srđan i Dijana jedva čekaju da se brak kruniše potomcima.- Neće biti srećnijih od njih dvoje ako Novak i Jelena dobiju prinovu. Biće to ostvarenje njihove najveće želje, proširenje porodice Đoković i unučići, kojima se neizmerno raduju - kaže naš izvor.Kurir je juče pokušao da dođe i do reakcije roditelja Jelene Ristić, ali u tom poduhvatu nismo bili srećne ruke. Vrata stana porodice Ristić otvorila nam je simpatična žena i rekla nam da Jelenini nisu tu:- Ja sam ovde sama. Ceo dan zovu, a ja ne mogu da vam kažem ništa.

Srđan: Naravno da smo srećni zbog tako lepe vesti, ali ne želimo ništa više da pričamo
Srđan: Naravno da smo srećni zbog tako lepe vesti, ali ne želimo ništa više da pričamo

Veridba Novaka i Jelene udarna vest u svetuOni su srpski Vilijam i KejtSvi najveći strani mediji među glavne vesti svrstali onu Novakovoj i Jeleninoj veridbi.Vest dana u Srbiji - iz kategorije lepih, onih koje nam sve više nedostaju - svakako je najavljeno venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić. Ali ne samo u Srbiji. Budući mladenci napunili su i inostrane medije, koji su uglavnom preneli naše informativne kuće. Neki su ipak, poput čuvenog Ju-Es-Ej tudeja, otišli malo dalje i objasnili šta ime Novaka Đokovića i Jelene Ristić znači preko bare. U tekstu koji se bavim veridbom i venčanjem, Amerikanci su napisali da se radi o Vilijamu i Kejt iz Srbije, upoređujući Noleta i Jelenu s britanskim prinčevskim parom.Zanimljivo je da su pojedini mediji kao prilog uz tekst objavili seriju od devet fotografija buduće mlade pod nazivom „Jelena Ristić ukrala mesto glavne zvezde Novaku Đokoviću“.

Nole: Pravac KinaNajbolji svetski teniser Novak Đoković, dan posle informacije o veridbi, objavio je na društvenim mrežama slike s treninga.- Odradio sam odličan trening u planinama jutros i sada pravac aerodrom. Sledeća stanica - Kina - napisao je Nole na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track