ĐOKOVIĆ: Nadam se da će film o Beogradu privući mnoge
Foto: Kurirsport

Lepote glavnog grada

ĐOKOVIĆ: Nadam se da će film o Beogradu privući mnoge

Tenis -
Srpski teniser učestvovao u snimanju filma koji govori o magiji Beograda i onome što ga čini jedinstvenim, i pozvao sve da ga obavezno odgledaju

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković pojaviće se u novom dokumentarnom filmu o Beogradu, reditelja Borisa Malagurskog.

Đoković je putem društvenih mreža pozvao sve da pogledaju film o glavnom gradu Srbije.

"Beograde, Beograde, volim tvoje nasmejane ulice; sa nama i u nama živiš ti... Ovog vikenda je premijera filma o Beogradu u kojem se i ja pojavljujem. Nadam se da će ovaj film privući mnoge ljude i pokazati lepote našeg glavnog grada... Jel idete?", upitao je Đoković putem društvenih mreža.

Premijera novog dokumentarca o Beogradu zakazana je za 19. oktobar u Centru Sava. Objašnjavajući otkud Novak Đoković u filmu, autor Boris Malagurski je rekao.

"Novak Đoković se Srbiji desio u poslednji spasonosni čas. Ne znam šta bismo radili da nemamo njega. On je izvukao tu priču, on je podigao nade miliona klinaca u Srbiji koji veruju da oni sami mogu nešto da urade i budu najbolji na svetu. Đoković je fenomen. Hajde da prepoznamo novog Đokovića na vreme. A mi pričamo o starletama, to je naš problem. Nije bilo lako doći do Novaka, zbog njegovog gustog rasporeda, ali se odmah zainteresovao za priču. Nije bilo potrebe ubeđivati ga, odmah je pristao i apsolutno me podržao. Intervjuisali smo čoveka koji voli Beograd, rođen je u tom gradu i najpoznatiji je Beograđanin na svetu. Ja se nadam da će se njemu dopasti film. Ono što on radi u tenisu, to isto ja pokušavam kroz film", rekao je Malagurski za Stil.KOMPLETAN INTERVJU SA BORISOM MALAGURSKIM MOŽETE PROČITATI NA SAJTU STILA

http://www.youtube.com/watch?v=QNWKTzuJi6g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track