KRAJ LJUBAVI: Ana Ivanović raskinula sa Ivanom Paunićem

Posle mesec dana

KRAJ LJUBAVI: Ana Ivanović raskinula sa Ivanom Paunićem

Tenis -
Srpska teniserka prestala da prati košarkaša na društvenoj mreži na kojoj se i saznalo za romansu dvoje poznatih sportista

BEOGRAD - Srpska teniserka Ana Ivanović raskinula je posle samo mesec dana ljubavnu vezu sa košarkašem Ivanom Paunićem. Da nešto nije u redu bilo je jasno pošto je Ana prestala da prati košarkaša na društvenoj mreži Tviter, što znači da je poznati sportski par prekinuo ljubavnu vezu posle samo mesec dana zabavljanja.

Košarkaš je javno na Tviteru bodrio svoju novu ljubav tokom turnira na kojima je Ana nastupala, pa se za njihovu romansu saznalo upravo preko ove društvene mreže. Međutim, najnoviji događaj znači da Ana nije mogla da izdrži pritisak koji je javnost stvorila, a o čemu je Paunić ranije danas obavestio javnost.

Ranije danas Ivan Paunić je zamolio za privatnost kada je u pitanju njihov odnos.

"Ja sam se u prvom obraćanju javnosti zahvalio svima što će ceniti našu privatnost, a sada apelujem i molim u želji da zaštitim našu intimu i osobe iz našeg okruženja, kako bi svi nastavili da živimo normalnim životom", poručio je Paunić i dodao: "Na kraju bih uputio još jedno veliko izvinjenja pre svega Ani i njenoj porodici što su u prethodnih par dana moraju da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track