Ilija Bozoljac: Ako me nateraju, skočiću iz aviona
Foto: Saša Pavlić

Naš teniser priželjkuje slavlje protiv Čeha

Ilija Bozoljac: Ako me nateraju, skočiću iz aviona

Tenis -
Otkako sam postao otac, držim se devize triput meri, jednom seci. Samo da osvojimo Dejvis kup, onda ćemo razmišljati o proslavi, kaže srpski teniser

Za pobedu spreman na sve!Srpski teniser Ilija Bozoljac svim srcem želi pobedu u finalu Dejvis kupa protiv Čeha, ali priznaje da se pomalo pribojava slavlja koje bi moglo da usledi posle toga! Naime, Novak Đoković je ranije najavio da će svi članovi Dejvis kup tima možda i skakati iz aviona ukoliko pobede, a Bozoljac se ipak nada da će naći neki drugi način da proslave.- Nadam se da neće biti skokova iz aviona! Dobio sam dete i sad idem logikom triput meri jednom seci... tako da ne bih baš to, ali ako svi kažu da mora, onda mi nema druge - rekao je Bozoljac kroz smeh.On je dodao da ne zna šta Novak sprema ukoliko pobede, ali da je ipak spreman na sve ukoliko Srbija ponovo bude šampion sveta.- Ne znam tačno šta se sprema, Novak je uvek taj koji pravi takve spletke, tako da ćemo videti šta će da izabere. Ma, samo da mi pobedimo i spreman sam na sve - rekao je Bozoljac i istakao da je atmosfera u timu odlična i da ih Novakov dolazak dodatno motiviše.- Atmosfera je super kao i uvek u Dejvis kupu. Ne mogu da predviđam rezultat, ali sve super funkcioniše. Novak je stigao, očekujemo da počne da trenira, tako da nam to daje dodatnu energiju - zaključio je Bozoljac.Srpski teniseri su se nakon pobede u finalu Dejvis kupa 2010. godine ošišali na ćelavo, a mi se nadamo da će trijumfovati i ove godine i imati razlog za neku novu ludoriju.

Selektore, ne daj me... Ilija sa Bogdanom Obradovićem
Selektore, ne daj me... Ilija sa Bogdanom Obradovićem

Janko mi je oprostio srednji prstČeški teniser Radek Štepanek kaže da je izgladio sukob sa srpskim kolegom Jankom Tipsarevićem nakon što mu je prošle godine pokazao srednji prst tokom rukovanja posle meča.- Janko i ja smo rešili taj problem, tako da to više nije aktuelno. Čuo sam da Tipsarević možda neće igrati u finalu i to će biti veliki hendikep za Srbiju - rekao je Štepanek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track