ĐOKOVIĆEV FAN: Konačno sam upoznao Noleta!

Momak iz Vranja ispunio dugogodišnji san

ĐOKOVIĆEV FAN: Konačno sam upoznao Noleta!

Tenis -
Miljan Mladenović, koji je na društvenim mrežama napisao čak 30.000 poruka podrške Novaku Đokoviću, sreo se sa svojim idolom

Sve za Noleta.Miljan Mladenović verovatno je najveći poštovalac Novaka Đokovića na društvenim mrežama. Finale Dejvis kupa između Srbije i Češke pamtiće do kraja života jer je tokom mečeva u Kombank areni konačno imao priliku da upozna drugog tenisera sveta.Budan kad Nole igraPo završetku meča prvog dana s Radekom Štepanekom, Nole je odvojio nekoliko minuta da se upozna sa 17-godišnjim momkom, učenikom Tehničke škole iz Vranja, koji je do sada poslao više od 30.000 poruka podrške drugom teniseru sveta. Budan je kad god Novak igra, prati sve mečeve slavnog tenisera.- Mnogo mi znači tvoja podrška. Beskrajno sam ti zahvalan zbog toga. Ostajemo u kontaktu i nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti na nekom od turnira na kojem ću učestvovati - poručio je Novak.Kao sanMiljan Mladenović takođe nije krio zadovoljstvo što je napokon imao priliku da se sretne sa svojim idolom.- Ovo mi izgleda kao da sanjam. Ispunio sam želju da napokon mogu da upoznam najboljeg tenisera današnjice i to me čini posebno srećnim. Svaki njegov meč pomno pratim, bez obzira na to gde igra - istakao je Mladenović.

Jeca se tajno viđa s Mlađanom?Srpska teniserka Jelena Janković trenutno se odmara u Italiji, u mestu Boljasko blizu Đenove. On je večerala u izuzetno popularnom restorani „Il tipico“. Spekuliše se da je njen odlazak tamo povezan s Mlađanom Janovićem, njenim bivšim dečkom, koji ove sezone nastupa za Pro Reko. Prema nekim informacijama, on upravo živi u Boljasku, pa se postavlja pitanje da li su Jelena i Mlađan ponovo zajedno ili nikad nisu ni prekidali vezu.

Štepanek ima groznu majicuDžudi Mari, majka jednog od najboljih tenisera sveta Endija, na Tviteru je prokomentarisala majicu češkog tenisera Radeka Štepaneka.- Jedina stvar koja nije bila dobra kod Štepaneka je njegova majica. Neverovatno je grozna - napisala je Džudi.Tomaš Berdih, češki reprezentativac, odgovorio je u ime celog tima da će majci Endi Marija uručiti specijalni poklon od Radeka.- Možete li da mi pošaljete adresu da vam uručim specijalni poklon od Radeka? - kazao je Berdih.Gospođa Mari je odbila ponudu, iako je napisala da je to najsmešniji tvit koji je pročitala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track