ULTIMATUM: Jeremiću, nek s tobom svi odu iz TS Srbije
Foto: Dado Djilas

Delegati na Skupštini zahtevaju promene

ULTIMATUM: Jeremiću, nek s tobom svi odu iz TS Srbije

Tenis -
Predsednik TK Partizan Dušan Grujić optužio članove UO da za 11 godina nisu finansijski doprineli srpskom tenisu

Potrebni novi ljudi!Dosadašnji predsednik Teniskog saveza Vuk Jeremić izjavio da se povlači sa ovog mesta i da će izborna skupština biti zakazana za 28. januar 2014. godine. On nije hteo da pominje eventualne kandidate, ali je istakao da je potreban konsenzus.Da pomogne državi- Što se mene tiče, spreman sam da se povučem, a novom predsedniku je potreban konsenzus kao što sam ga ja imao. Naravno da u tome treba da mu pomogne i država. Potreban je kandidat koji mora da podnese teret svih problema. Znam ime, ali u dogovoru s njim neću da ga pominjem - kazao je Jeremić.Iako nije hteo da govori javno, Kurir je već pisao da čelnici TSS uveliko pregovaraju s Mirkom Petrovićem.Redovna skupština TSS bila je burna, a najviše se isticao predsednik TK Partizan Dušan Grujić, koji smatra da bi svi članovi upravnog odbora trebalo da podnesu ostavke.Spasojević mu kriv

- Gospodine Jeremiću, niste rekli da sa vama treba da ode i ceo upravni odbor jer već 11 godina nisu ništa uradili za savez. Ali pored vas sedi čovek kome ni imena ne mogu da se setim (Toplica Spasojević, prim. nov.), a koji nije doneo ni dinar. Šta reći o čoveku koji je za devet meseci u FK Crvena zvezda napravio dug od dva miliona evra. Jeremiću, ko zna koliko sam puta bio kod vas u kancelariji i obećali ste da će doći do promena. Bitno je da ste pili crno vino i pušili tompus - istakao je Grujić.(M. N.)

Iskritikovao rukovodstvo Saveza... Dušan Grujić
Iskritikovao rukovodstvo Saveza... Dušan Grujić

Srđan ĐokovićNOVAK VAS IZBEGAVAZa govornicom se pojavio i Srđan Đoković, koji je takođe nezadovoljan funkcionisanjem Teniskog saveza Srbije.- Skandalozno je kako funkcioniše savez, pre svega upravni odbor. Da ne pričamo o obećanjima u vezi sa izgradnjom nacionalnog centra. Svi su samo pričali, a ništa nije urađeno. Najbolji pokazatelj je da Novak neće da uđe u prostorije Saveza, to vam dovoljno govori o tome u kakvom je stanju naša organizacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track