OSAM GODINA LJUBAVI NOVAKA I PEŽOA! Sve je počelo pet dana pre Australijan opena! Đoković je bio presrećan! NEVEROVATNI DETALJI!
Foto: EPA Neil Hall

SEĆANJE

OSAM GODINA LJUBAVI NOVAKA I PEŽOA! Sve je počelo pet dana pre Australijan opena! Đoković je bio presrećan! NEVEROVATNI DETALJI!

Tenis -

Kompanija Pežo neće biti više sponzor Novaka Đokovića. Posle osam godina saradnje francuski automobilski gigant odlučio se na ovaj korak, a pozadina svega su dešavanja početkom januara u Australiji kao i posledice toga.

Bilo je interesantno vratiti se na dan kada su Novak i Pežo potpisali ugovor o sponzorstvu. Mnogo je zanimljivih podudarnosti. Sponzorstvo se desilo pet dana pre početka Australijan opena 2014. godine! A, završava verovatno i zbog samog Australijan opena. Kada je Novak potpisao ugovor bio je svetski broj dva, a kada ga je Pežo raskinuo, Đoković je takođe broj dva.

Osmog dana januara 2014. godine, Kurir je plasirao vest:

- Svetska teniska zvezda i drugi igrač ATP liste Novak Đoković potpisao je trogodišnji ugovor sa kompanijom Pežo čime je postao novi brend ambasador poznatog francuskog proizvođača automobila, preneo je sajt najboljeg srpskog tenisera. Navodi se da saradnjom sa Đokovićem Pežo potvrđuje i ojačava svoju strategiju u svetu tenisa u godini u kojoj obeležava 30 godina partnerstva sa Rolan Garosom.

- Srećan sam što ću biti predstavnik velikog francuskog proizvođača automobila sa istorijom dugom 200 godina, prepoznatljivog u celom svetu. Pežo predstavlja kombinaciju francuske elegancije, prefinjenosti i umetnosti življenja - rekao je Đoković.

Tokom naredne tri godine Pežo će koristiti Novakov lik u svim svojim aktivnostima širom sveta. Počev od Australijan opena, od 13. do 26. januara, logo brenda Pežo nalaziće se na Novakovom levom rukavu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track