LAKO DO TREĆEG KOLA: Ana Ivanović pregazila Nemicu Bek
Foto: Fonet

Australijan open

LAKO DO TREĆEG KOLA: Ana Ivanović pregazila Nemicu Bek

Tenis -
Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u 3. kolo Ozi opena pošto je ubedljivo savladala Nemicu Aniku Bek

MELBURN - Srpska teniserka Ana Ivanović savladala je u meču 2. kola Ozi opena Nemicu Aniku Bek sa 2:0 (6:1, 6:2) za manje od sat vremena igre.

Ivanovićevoj je bilo potrebno 24 minuta da dobije prvi set. Srpska teniserka je već u drugom gemu uzela brejk 54. igračici na WTA listi, usledio je ribrejk, ali je potom Ivanovićeva ponovo brejknula Nemicu i privela set kraju bez većih problema.

Drugi set je počeo još bolje po srpsku teniserku jer je povela sa 5:0, ali se potom opustila i dozvolila Bekovoj da osvoji dva gema zaredom.

Ana Ivanović će u trećem kolu Australijan opena igrati protiv Samante Stosur."Nisam imala sreće prilikom žreba. Biće to težak meč, igrala sam prošle godne dva puta protiv Stosur i skor je izjednačen. Ona je nezgodan protivnik i moraću da podigenm nivo igre ako želim da dođem do pobede", rekla je Ivanovićeva i dodala:

"Osećam kao da sam se rešila negativne energije. Srećna sam na terenu, uživam u razmenama udaraca, teškim i napornim mečevima. To je nešto sto mi je nedostajalo u prošlosti. Imam podršku stručnog štaba i trenera, koji me teraju da idem dalje i budem bolja".Srpska teniserka se osvrnula i na velike vrućine u Melburnu."Nije lako, ponekad se desi da izgubite dah i koncentraciju. U takvim situacijama morate da pronađete način da se rashladite i unosite dosta tečnosti. Godinama igramo na suncu, ne bude baš svake godine ovako vruće, ali to je nešto što očekujete kada dolazite u Melburn", zaključila je Ivanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track