JANKOVIĆEVA NERVOZNA: Došlo mi je bilo da ošamarim brata
Foto: AP

Srpska teniserka bila neispavana

JANKOVIĆEVA NERVOZNA: Došlo mi je bilo da ošamarim brata

Tenis -
Nisam igrala dobro, za razliku od moje protiivnice. Srećna sam što sam prošla dalje, rekla je Janković

MELBURN - Najbolja srpska teniserka Jelena Janković ocenila je posle pobede nad Kurumi Narom u trećem kolu Australijan Opena da nije igrala dobro i da je imala više sreće od Japanke.

"Namučila sam se pošteno u današnjem meču - i mentalno i fizički, Nisam igrala dobro, za razliku od moje protiivnice. Srećna sam što sam prošla dalje", rekla je Janković.

Srpska teniserka je tokom meča bila opomenuta od sudije jer je nekoliko puta viknula na nekoga u publici, za koga je kasnije otkrila da je bio njen brat Marko.

"Žao mi je što sam vikala, jednostavno sam bila nedovoljno ispavana i zato sam bila nervozna. Vikala sam na brata, ali on to može da podnese. Pravio je one njegove face i u jednom trenutku sam poželela da odem do boksa i ošamarim ga", u šaljivom tonu je rekla Janković.

Srpska teniserka je u drugom setu gubila sa cak 5:2, ali u trenutku kada se činilo da će odluciti treći set, Japanki su kola krenula nizbrdo, što je Jankovićeva zahvaljujući iskustvu iskoristila, preokrenula tok meča u svoju korist i plasirala se u osminu finala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track