OBRADOVIĆ GLEDA POZITIVNO: Falilo je sreće, ali imamo igrače za budućnost
Foto: Fonet

boriće se za opstanak

OBRADOVIĆ GLEDA POZITIVNO: Falilo je sreće, ali imamo igrače za budućnost

Tenis -
Momci su dali koliko su mogli. Nedostajala nam je sreća u dublu i sada nam samo preostaje da se borimo za opstanak u Svetskoj grupi, rekao je selektor Srbije

NOVI SAD - Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović istakao je posle poraza od Švajcarske da je njegovom oslabljenom timu nedostajala sreća.

"Momci su dali koliko su mogli. Nedostajala nam je sreća u dublu i sada nam samo preostaje da se borimo za opstanak u Svetskoj grupi. Čekamo da se vrate Viktor i Janko, tu je i Novak, tako da imamo s kim da igramo. Dobra stvar je da su se u ovom meču pojavili mladi igrači. Lajović i Krajinović su odigrali dobre mečeve. Važno je da smo proširili spisak i da imamo igrače za budućnost", ocenio je Obradović.Selektor je rekao da igrači moraju da budu spremni kako bi tim sačuvao mesto u Svetskoj grupi.

"Oni moraju da igraju ako želimo da budemo članovi elitnog društva. Novaku smo poželeli da se vrati na čelo ATP liste, a Janku da se oporavi. Steglo nas je sa svih strana, ali se držimo", zaključio je Obradović.Srbiju od 12. do 14. septembra očekuje baraž za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track