POGLEDAJTE: Đoković i Federer se sreli i sparingovali u Beogradu
Foto: Printskrin RTS

Ipak se videli

POGLEDAJTE: Đoković i Federer se sreli i sparingovali u Beogradu

Tenis -
Novak Đoković dolazi iz Borče, Rodžer Federer stiže sa Novog Beograda. Njih dvojica sparinguju kako bi se spremili za naredna iskušenja

BEOGRAD - Dvojica velikih rivala Novak Đoković i Rodžer Federer nisu se sreli u Novom Sadu tokom Dejvis kup meča, ali jesu u Beogradu.

Zapravo, radi se o njihovim dvojnicima koji su dobili priliku da odmere snage.

Upoznajte Noleta iz Borče i Rodžera sa Novog Beograda. Nenad Čokovan rođake, prijatelje i sve koji ga upoznaju neodoljivo podseća na najboljeg srpskog tenisera. “Od kako se Nole probio u svetski vrh, u prvih deset, tako me zovu drugari s treninga. To je sad već uobičajeno, svaki dan ima novih anegdota”, objašnjava Nenad “Nole” Čokovan. Momka koji više od tenisa voli fudbal pozdravljali su prolaznici u Knez Mihailovoj i na sarajevskoj Baščaršiji. Kad padne mrak, kaže, nikako ne može da ubedi ljude da nije Novak Đoković. “Ja se sa drugarima na Adi opustio, sedimo pijemo piće kad prilazi žena sa dvoje dece, ostavlja decu i prilazi i kaže: 'Znam da si ti Đoković, znam da nećeš da se eksponiraš, 'ajde molim te dođi da se slikaš tamo kod nas, da nam daš autogram”, priča mladi Borčanac. Susret Đokovića i Federera nije viđen u Novom Sadu, ali je zato organizovan susret njihovih dvojnika. Matija Matović ima 19 godina, živi u novobeogradskim blokovima i želi da postane glumac. Dok mu se snovi ne ostvare, pristao je da sa reketom u rukama izađe na crtu Nenadu. “Na sve to gledam kao na zabavu. Ceo taj projekat je zabava, sve je to simpatično. Ako ništa drugo, stekao sam jednog dobrog druga Nenada. Eto, ostaće mi u lepom sećanju, niti mi smeta niti prija nešto preterano”, kaže Matija. Retko smo Rodžera viđali sa bradom i verovatno baš zbog toga Matija ima više mira od svog današnjeg rivala. “Bilo je par situacija kad su me ljude gledali onako, kao: 'A, čekaj, jeste, ma nije, nije. Posebno sad kad je bio u Srbiji. Ja sam se baš u to vreme zatekao na aerodromu i da li je bilo to zbog toga ne znam”, priznaje Matović. Dok ne snime film koji je odavno u planu, dvojica momaka nastaviće da se druže i zbunjuju one koji ih vide zajedno na istom mestu.

http://www.youtube.com/watch?v=lIpbuA_0_TI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track