FUTURISTIČKI: Novak oduševljen Gugl naočarima
Foto: Tviter

Tehnološko čudo

FUTURISTIČKI: Novak oduševljen Gugl naočarima

Tenis -
Posetio sam Gugl pre nekoliko dana u San Francisku. Neverovatno iskustvo. Igrao sam tenis s Gugl naočarima. Futuristički!, napisao je srpski teniser

SAN FRANCISKO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković iskoristio je pauzu tokom američke turneje i posetio čuvenu zgradu Gugla u San Francisku. Tom prilikom trenutno drugi teniser sveta isprobao je Gugl naočare, jedno od poslednjih tehnoloških čuda koje polako osvajaju svet.

"Posetio sam Gugl pre nekoliko dana u San Francisku. Neverovatno iskustvo. Igrao sam tenis s Gugl naočarima. Futuristički!", napisao je Đoković na Tviteru.

http://www.youtube.com/watch?v=v1uyQZNg2vE

Srpski teniser je minule sedmice osvojio prvi Masters sezone koji je igran u Indijan Velsu, a sada se preselio na drugi kraj Amerike, pošto igra na Mastersu u Majamiju. Protivnik Đokovića u meču drugog kola biće Žeremi Šardi.

Kada su Gugl naočare bile prvi put predstavljene javnosti oni koji su želeli da budu među prvima koji će imati ovaj gedžet, morali su da plate 1.500 dolara.Koliko god da je ova spravica sjajna i inovativna mnogi su smatrali da je cena previsoka. Tako da su polagali nadu u to da će Gugl na kraju spustiti cenu kada naočare krenu u širu distribuciju.

http://www.youtube.com/watch?v=4EvNxWhskf8

I zaista to se i desilo. Prema najnovijim informacijama Gugl naočare će u prodavnicama koštati samo 299 dolara. Kažemo "samo", jer je to pet puta manja cena od one koju je Gugl odredio na početku. Do velikog obrta je došlo kada se shvatilo da najskuplji deo ovih naočara košta između 30 i 35 dolara.Podsetimo, Gugl naočarima možete da fotografišete, snimate video i audio zapise i još mnogo toga. Ostaje nam samo da se strpimo i sačekamo da ovaj proizvod dođe i u Srbiju. I naravno da vidimo kolika će u Srbiji biti cena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track