Biće Nole super tata
Foto: Novak Fondacija

Zimonjić, Tipsarević i Bozoljac ostvarili se kao ljudi

Biće Nole super tata

Tenis -
Red je na Viću: Novak Đoković će biti četvrti srpski teniser koji će postati otac, preostaje još da Viktor Troicki prinovom zatvori krug

Dece nikad dosta!Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković uskoro će se pridružiti u ulozi oca saigračima iz reprezentacije sa kojima je bacio svet pod noge 5. decembra 2010, kada je fantastična petorka osvojila Dejvis kup!

Nakon što je prekjuče Nole objavio vest da će u oktobru dobiti dete, među nekadašnjim vladarima planete ostalo je još samo da Viktor Troicki postane otac, čime bi se srpska teniska mašinerija do zuba naoružala naslednicima.Od srpskih Dejvis kup reprezentativaca nogu je povukao najstariji 38-godišnji Nenad Zimonjić. Doskorašnji najbolji teniser sveta u dublovima dobio je blizance krajem 2008, a onda je četiri godine kasnije ćerkicu dobio i Ilija Bozoljac, da bi nakon izgubljenog finala Dejvis kupa od Češke Tipsarević postao otac. Zasad je bilans tri ćerke i jedan sin. Nole i Viktor imaju šansu da izjednače rezultat.

Ilija i Adrijana Bozoljac ćerka Lola (27. 3. 2012)Ilija Bozoljac nije imao uspešnu karijeru kao njegove kolege, ali zato je na ljubavnom planu pravi majstor. On je 2013. u četvrtfinalu zajedno sa Zikijem doneo ključni poen Srbiji pobedom nad braćom Brajan, a prethodno je na privatnom planu sve odradio u ekspresnom roku. Venčao se posle nekoliko meseci veze sa manekenkom Adrijanom Basarić oktobra 2011, a već u martu naredne godine dobio ćerkicu Lolu.

Janko i Biljana Tipsarević ćerka Emili (18. 1. 2014)Tipsareviću je kraj prošle godine bio najgori u karijeri, ali najlepši u životu. Teška povreda pete drži ga van terena već sedam meseci, a nije mogao ni da pomogne Srbiji u finalu Dejvis kupa. Ipak, posle samo 18 dana u 2014. godini, Janko i supruga Biljana dobili su ćerku Emili, a Tipsa je plakao od sreće na porođaju i od tada se ne razdvaja od svoje miljenice.

Nenad i Mina Zimonjić blizanci Leon i Luna (4. 12. 2008)Srpski kralj dubla Nenad Zimonjić i bivša manekenka, a sada vlasnica modne agencije „Mina“, zajedno su skoro deceniju, a najsrećniji dan u njihovom životu bio je 4. decembar 2008. godine. Mina je tada rodila blizance Leona i Lunu, a Zikijev naslednik je već sa pet godina krenuo očevim stopama i počeo da igra tenis.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track