ODLIČAN ŽREB: Đoković do finala ne može sa Federerom i Nadalom
Foto: Reuters

Masters u Madridu

ODLIČAN ŽREB: Đoković do finala ne može sa Federerom i Nadalom

Tenis -
Novak će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Marin Čilić - Žoao Souza

Drugi teniser sveta Novak Đoković biće slobodan na startu Mastersa u Madridu, a u drugom kolu će igrati protiv pobednika duela Marin Čilić - Žoao Souza, odlučeno je žrebom. Đoković će, ukoliko prođe prepreku u drugoj rundi igrati protiv italijanskog tenisera Fabija Fonjinija, dok bi protivnik u četvrtfinalu bio Španac David Ferer. Najteži posao bi ga čekao među četiri najbolja gde mu na reket dolazi stari poznanik Stanislas Vavrinka.

Rafael Nadal neće imati lak posao od starta turnira, jer će mu, posle odmora u prvom kolu, na megdan izaći bolji iz susreta Jirgena Melcera i Huana Monaka. Nakon toga, prvi teniser sveta bi odmerio snage sa neugodnim Tomijem Hasom, a onda bi se za polufinale borio protiv Tomaša Berdiha. Tu ne bi bio kraj Rafinim mukama, jer bi stepenik pre borbe za trofej igrao protiv Rodžera Federera ili Endija Mareja.

Federer će u prvom kolu biti slobodan, a onda će imati prepreku u vidu boljeg iz francuskog okršaja Benoa Pera i Žila Simona, dok će Endi Marej igrati protiv domaćeg tenisera Nikolasa Almagra ili igrača koji dolazi iz kvalifikacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track