JEZIVA NESREĆA: Porodica stradala u požaru u vili tenisera ubijena, vatromet im vezali oko glave
Foto: Beta Ap

Požar odneo živote u kući poznatog američkog tenisera

JEZIVA NESREĆA: Porodica stradala u požaru u vili tenisera ubijena, vatromet im vezali oko glave

Tenis -
Komšije su u šest sati ujutru čuli snažnu eksploziju i odmah pozvali policiju i vatrogasce

Strava i užas.

Veliki požar u kući bivšeg teniskog asa Džejmsa Blejka kasno sinoć odneo je čak četiri ljudska života. Prema pojedinim navodima reč je o ubistvu i samoubistvu, ali nema preciznih podataka ko je to učinio.

Policajci su u prvi izveštajima odbacili pretpostavku da se u zapaljenoj luksuznoj vili nalazio i Blejk, a kasnije je potvrđeno da se poznati bivši teniser nalazio u svojoj kući u Konektiketu u vreme eksplozije.

Novinari su od okupljenih građana saznali da 34-godišnji teniser nikad nije živeo u njihovom komšiluku i da su žrtve Blejkovi podstanari, bračni par sa dvoje dece. Prvi izveštaji govore da se radi o porodici Kempbel, supružnicima Darinu i Kimberli, kao i tinejdžerima Kolinu (19) i Megan (16).

Mediji navode da su tela stradalih pronađena u jezivom stanju, da su delovi tela bili razasuti na sve strane pošto su prethodno upucani i sa tragovima vatrometa oko glave. Policija je rekla da su tela dece bila pronađena u njihovim spavaćim sobama, a da su tela roditelja bila u njihovoj spavaćoj sobi. Telo Kimberli nađeno je na krevetu, a telo Darina na podu sobe. Na spratu je nađeno nekoliko kanti sa benzinom.

http://www.youtube.com/watch?v=7xVB9XTiXWE

"Šetala sam psa i bila sam u blizini kuće kada je eksplodirala. Otrčala sam kući i zvala", čuo se glas komšinice koja je pozvala policiju.

Vatrogasci su posle intervencije mogli da konstatuju broj nastradalih i totalnu štetu u kući, čija se vrednost na tržištu nekretnina procenjuje na milion i po dolara.

Kolin i Megan Kempbel, Foto: Instagram
Kolin i Megan Kempbel, Foto: Instagram

Kuća je kupljena 2005. godine za 1,5 miliona dolara, imala je pet spavaćih soba i pet kupatila.

http://www.youtube.com/watch?v=fSOplX0fDVs
http://www.youtube.com/watch?v=cby_eaxxf5I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track