PONOVO U AKCIJI: Đoković, Ljungberg i princ Albert - podrška Srbiji, Bosni i Hrvatskoj

Borba se nastavlja

PONOVO U AKCIJI: Đoković, Ljungberg i princ Albert - podrška Srbiji, Bosni i Hrvatskoj

Tenis -
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavio je svoju borbu kako bi svetska javnost postala svesna razmera katastrofe koja je pogodila Balkan

MONTE KARLO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavio je svoju borbu kako bi svetska javnost postala svesna razmera katastrofe koja je pogodila Balkan. Poruka "Podržite Srbiju" videla se u utorak i u Monte Karlu. Đoković je u Monte Karlu odigrao tradicionalni humanitarni fudbalski meč, na kojem je nosio majicu sa jasnom porukom za svet – "Podrška poplave, Srbija, Bosna Hrvatska".

Istu majicu nosili su i njegovi saigrači Neven Marković i Fredrik Ljungberg, koji su na taj način podržali apel drugog tenisera sveta, koji od početka poplava pokušava da probudi svest svetske javnosti i da ukaže na katastrofu koja je zadesila Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. Bio je to fudbalski duel vozača Formule 1, koje je predvodio kapiten Fernando Alonso i ekipe "11 zvezda", za koju je igrao i Đoković uz princa Alberta od Monaka, Ljungberga, Markovića i Žinolu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track