Mekinro: Novak je pogodio s Bekerom
Foto: Reuters

Slavni teniser o tandemu

Mekinro: Novak je pogodio s Bekerom

Tenis -
Boris zna kako se pobeđuje na velikim turnirima, Đoković će to sigurno iskoristiti, tvrdi Amerikanac

Teniska legenda Džon Mekinro veruje da će Novaku Đokoviću saradnja s Borisom Bekerom mnogo koristiti, posebno na Vimbldonu.Amerikanac je pre mesec dana rekao da je Nole najbolji teniser na svetu, a kad to kaže čovek koji ima sedam grend slem titula, od toga tri na Vimbldonu, onda to ima težinu.- Čudno mi je nekako da vidim Borisa u trenerskoj loži (smeh). Znali smo na turnirima dobro da se šalimo, ali sad otkako je postao Đokovićev trener, više nemamo vremena za tako nešto. Mislim da će Đoković imati veliku korist od saradnje s Bekerom - rekao je Mekinro i dodao:

- Boris zna kako se pobeđuje na velikim turnirima. Novak će sigurno iskoristiti njegovo iskustvo, njegove procene protivnika... Psihologija je danas vrlo važna, a tu onda mogu mnogo da pomognu bivši teniski asovi, poput Bekera, Lendla, Edberga, Čanga...Amerikanac se još nije oprobao kao trener, za razliku od bivših velikih zvezda koje je nabrojao.- Uvek radim punim kapacitetom. Takav sam bio kao igrač, takav bih bio i kao trener. Ako bih dobio neku zanimljivu ponudu, verovatno bih je i prihvatio. Pitali su me ranije za Marija. Bio bi to divan posao, ali nije bilo kontakata. Mari je poseban teniser, ima svoje ideje i baš me zanima kako će funkcionisati njegova saradnja s Ameli Morezmo - zaključio je Džon Mekinro.

Bicikl po kišiISPRLJAO ODELONovak Đoković je na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj se vidi da se nije „najbolje proveo“ tokom vožnje bicikla. Slobodno vreme iskoristio je da se provoza okolinom, ali ga je kiša sprečila u uživanju. Uz vidljive fleke na zadnjici, Nole je napisao:- I eto šta se desi kada vozite bicikl po kiši. GG je mudro obukao šorts za kupanje, a ja sam obukao belo „odelo“ - otkrio je Nole kako je došlo do prljanja trenerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track