VENČANJE JELENE I NOVAKA U 16 ČASOVA: Kiša kvari veselje?!
Foto: Damir Dervišagić

Đoković još nekoliko sati neženja

VENČANJE JELENE I NOVAKA U 16 ČASOVA: Kiša kvari veselje?!

Tenis -
Prvobitno je bilo planirano da venčanje bude održano u 18,30 časova, ali crnogorski mediji navode da je pomereno za nekoliko sati unapred

SVETI STEFAN - Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić venčaće se danas u 16,00 časova na Svetom Stefanu.Prvobitno je bilo planirano da venčanje bude održano u 18,30 časova, ali crnogorski mediji navode da je pomereno za nekoliko sati unapred zbog vremenskih neprilika u Budvi.

Svadbeno veselje biće organizovano između miločerske i Kraljičine plaže, na platou pored Vile Miločer ka spa centru, ispod takozvanog velikog bora, gde su postvaljena bele platnene kontrukcije.Posle venčanja zvanice će se preći u baštu Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže gde su već postavljeni šatori, samo 20-tak metara od mesta gde će mladenci izgovoriti sudbonosno "Da".Crnogorski mediji navode informacije iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, koje kažu da vreme neće ići naruku mladencima. Prognozira se promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, a uveče se na crnogorskom primorju očekuju pljuskovi praćeni grmljavinom.Crkveno venčanje biće održano u subotu, 12. jula u manastiru Praskvica iznad Miločera. Istog dana Novak i Jelena će napustiti Crnu Goru, ali nije poznato da li planiraju dolazak u Beograd.(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track