POLOVIČAN USPEH ĐOKOVIĆA: Pobeda i poraz posle ženidbe!
Foto: Fonet

Oženjeni Novak

POLOVIČAN USPEH ĐOKOVIĆA: Pobeda i poraz posle ženidbe!

Tenis -
Našalio se na svoj račun: Nije loše, imam 50 odsto uspeha na teniskom terenu. Gore od ovoga ne može biti, objasnio je Nole

Srpski teniser Novak Đoković ima polovičan uspeh na terenu nakon što se pre mesec dana oženio dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristićem. U drugom kolu Toronta pobedio je Gaela Monfisa, dok je u narednoj rundi poražen od Žo-Vilfrida Conge, i to ubedljivo sa 2:0 (6:2, 6:2), čime je prekinuo niz od 11 pobeda u mečevima protiv Francuza.- Imam pobedu i poraz. Nije loše, 50 odsto uspeha - rekao je uz osmeh Đoković i nastavio u svom stilu:- Gore od ovoga ne može. Možda je to nedostatak mečeva na tvrdoj podlozi, a za to je potrebno vreme. I u prvom meču se nisam osećao prijatno. Razočaran sam i pokušavam da shvatim šta sam loše uradio u duelu sa Congom.Interesantno je to što je Nole poslednji put izgubio u tako ranoj fazi takmičenja 5. maja 2013. godine u Madridu, kad je u osmini finala poražen od Bugarina Grigora Dimitrova sa 2:1.- Samopouzdanje je stvar koja se najteže dobija, a najlakše gubi. Ovakvi mečevi igraju se sa psihom, ali na kraju ovo nije ni prvi, ni poslednji poraz u karijeri. Znam šta mi je sledeći korak i znam šta moram da uradim. Sutra je novi dan, zaboraviću šta se dogodilo i nastaviti dalje - zaključio je Nole.

Kalkulacija zbog SinsinatijaDOBITI SVE MASTERSENovaka Đokovića uskoro očekuju dva važna turnira, Sinsinati i US open, pa je verovatno taktizirao s Mastersom u Torontu. Đoković ima jak motiv da pobedi u Sinsinatiju, u tom slučaju bio bi jedini igrač u istoriji tenisa koji je osvojio sve masterse.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track