KRSTIN SE PRIPREMA ZA US OPEN: Mogu još mnogo da napredujem
Foto: Saša Urošev

Talentovani srpski teniser sprema se za kvalifikacije

KRSTIN SE PRIPREMA ZA US OPEN: Mogu još mnogo da napredujem

Tenis -
Blizu sam da uđem među 200 najboljih, idem prema tome i jako sam srećan. Imam dosta prostora za rad u svim segmentima, što znači da još mnogo mogu da napredujem, rekao je talentovani teniser

Talentovani srpski teniser Peđa Krstin nalazi se trenutno u svetski čuvenoj IMG akademiji gde se priprema za predstojeći US Open. 19-godišnji Krstin, kome će to biti prvo seniorsko učešće na US Openu, rekao je da je jedina stvar koju očekuje to da pruži sve od sebe.-Želja mi je da prođem kvalifikacije. Treba da se poklopi dosta kockica za to, ali to mi je cilj. Očekujem da pružim moj maksimum, a kada pružim maksimum, znam da mogu mnogo - smatra Krstin.19-godišnji srpski teniser se pred početak sezone potajno nadao ulasku među top 200 na ATP listi i pošto trenutno zauzima 238. poziciju, taj cilj nije previše daleko.-Blizu sam da uđem među 200 najboljih, idem prema tome i jako sam srećan. Imam dosta prostora za rad u svim segmentima, što znači da još mnogo mogu da napredujem - rekao je Krstin.Krstinu se često dešavalo da dobija već izgubljene mečeve, što nije toliko uobičajeno za mlađe igrače. On je objasnio svoju tajnu.-To je više mentalna snaga, u tome sam mnogo napredovao poslednjih godinu i po dana, ali treba još da radim na tome kako bih bio još bolji - rekao je Krstin.

Talentovani teniser je rekao šta smatra svojim najvećim uspehom i koju pobedu izdvaja kao posebnu.-Postoje dva velika uspeha koji su mi ravnopravni. To su prolazak u kvalifikacije na ATP 250 seriji i polufinale čelendžera u Tampereu. Kao najveću pobedu izdvajam onu protiv Bagdatisa u Zagrebu - zaključio je Krstin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track