SELEKTORKA RAZOČARANA ODNOSOM TENISERKI: Ana i Jelena ignorišu reprezentaciju
Foto: Fonet

Ječmenica još čeka odgovor

SELEKTORKA RAZOČARANA ODNOSOM TENISERKI: Ana i Jelena ignorišu reprezentaciju

Tenis -
Ja nikoga ne teram da igra, ali bilo bi korektno da mi odgovore. Svima sam poslala pozive, razočarano je rekla Ječmenica

BEOGRAD - Selektorka ženske teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić izjavila je da još nije dobila odgovor dve naše najbolje igračice Ane Ivanović i Jelene Janković da li žele da igraju za nacionalni tim u Federejšn kupu.

Srbija će igrati na turniru Prve grupe Evro-afričke zone FED kupa u Budimpešti od 4. do 7. februara. Pobednici u aprilu igraju baraž za plasman u Drugu svetsku grupu FED kupa."Ja nikoga ne teram da igra, ali bilo bi korektno da mi odgovore. Svima sam poslala pozive, a jedino sam od Aleksandre Krunić sam dobila pozitivan odgovor. Spremna je i želi da igra. I od Bojane Jovanovski sam dobila odgovor. Rekla je da joj termin ne odgovara. Jankovićeva jeste rekla za novine da se oprostila od reprezentacije, ali nije to ozvaničila u savezu. Znači, dok to ne bude evidentirano, ja ću pokušavati da ona bude u timu. Anin dolazak u tim imao bi višestruko pozitivan efekat. Imali bismo petu na svetu, što bi bila velika prednost za Srbiju. Dala bi podstrek ostalim teniserkama, a i naš tim bi imao respekt svih ostalih reprezentacija", rekla je Ječmenica.(Zurnal.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track