(VIDEO) NOLE DŽEK: Đoković ponovo delio čokoladice novinarima
Foto: AP

PRVI TENISER SVETA ODUŠEVIO PREDSTAVNIKE MEDIJA

(VIDEO) NOLE DŽEK: Đoković ponovo delio čokoladice novinarima

Tenis -
Đoković je odradio trening sa zemljakom Viktorom Troickim, a onda je na konferenciji za medije delio čokoladice novinarima kao i nekoliko puta ranije

MELBURN - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković odradio je današnji trening u Melburnu i poručio je da se oporavio od gripa.Pojedini svetski mediji preneli su u subotu da se Novak ponovo razboleo ili povredio, pošto je Srbin otkazao trening. Međutim, najbolji teniser sveta je danas normalno trenirao, ali je potvrdio da je imao grip prethodnih dana."Imao sam nekoliko teških dana, ali sam ostavio sve to iza sebe. Zakačio sam neki stomačni virus, ali spreman sam", istakao je Đoković i dodao da je virus verovatno zaradio tokom turnira u Dohi i Abu Dabiju.

http://www.youtube.com/watch?v=bbzsbT_flEs
On nije želeo da govori o planovima na prvom gren slem turniru sezone

"Nije lepo govoriti o tituli kad turnir nije ni počeo. Mnogo je tenisera u igri, njih 120 žele da pokažu da im je mesto na turniru i dokažu se protiv verhunskih igrača. Uspesi koje sam imao na Australijan openu daju mi samopouzdanje da mogu daleko da doguram, međutim idem postepeno, od meča do meče", dodao je Đoković.

Đoković je odradio trening sa zemljakom Viktorom Troickim, a onda je na konferenciji za medije delio čokoladice novinarima kao i nekoliko puta ranije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track