BASTIJAN ODE U SRBE: Pogledajte, za Aninu ljubav nosi našu trobojku na kopačkama

Švajnštajger pokazao koliko voli Ivanovićevu

BASTIJAN ODE U SRBE: Pogledajte, za Aninu ljubav nosi našu trobojku na kopačkama

Tenis -
Nemački list navodi da je fudbaler Bajerna toliko zaljubljen u srpsku teniserku Anu Ivanović da je na ovaj način želeo da joj pokaže koliko je voli

MINHEN - Fudbaler Bajerna i nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger dobio je nove kopačke na kojima na levoj strani stoji srpska zastava i na srpskom piše dušo.Nemački "Bild" je objavio novi izgled kopački fudbalera Bajerna. Nemački list navodi da je fudbaler Bajerna toliko zaljubljen u srpsku teniserku Anu Ivanović da je na ovaj način želeo da joj pokaže koliko je voli. Ivanovićeva je eliminisana u prvom kolu Australijan opena, a Bastijan je na ovaj način želeo da pokaže koliko je voli.

Tekst u Bildu, Foto: Printskrin
Tekst u Bildu, Foto: Printskrin

Pored toga na ovoj strani kopačke stoje brojevi 31/7, a nemački mediji navode da su to brojevi dresova koje Švajnštajger nosi u Bajernu i reprezentaciji.Bild navodi da je na unutrašnjoj strani kopačke nemačka zastava i datum 5.9.2014. Ovaj list se pita da li je to datum kada su se smuvali Bastijan i Ana. Slike možete pogledati OVDEBajern je posle turneje po Kataru odlučio da treninge nastavi u Minhenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track